Hvad du behøver at vide om dvaletilstand og computer dvaletilstand

Brugere af de seneste versioner af Windows (versioner 7 og 8) er bevæbnet med en hybrid hybrid sovemodus. Vi vil blive bekendt med alle tre muligheder.

Dvaletilstand

Den er kendetegnet ved et lavere strømforbrug i forhold til den normale computerdriftstilstand. En del af computerens komponenter er slukket, for eksempel en harddisk, og nogle begynder at spise mindre elektricitet. Alle løbende applikationer forbliver i computerens RAM, fortsæt deres arbejde, men er i ventetilstand. Genoptagelse af arbejde fra sovemodus er næsten øjeblikkelig, du får en brugervenlig computer om et par sekunder.

Dvaletilstand

Den blev designet fortrinsvis til brug på bærbare computere, hvilket er ekstremt vigtigt batteriladning og evnen til hurtigt at bruge, hvis det er nødvendigt. Når dvaletilstand er aktiveret, gemmes alle løbende programmer fra RAM til en separat fil på computerens harddisk, og selve computeren er slukket. Genoptag arbejdet er langsommere end udgangen fra sovemodus, men hurtigere end normal Windows-opstart. Og ja, systemet gendannes til sin oprindelige tilstand, som går forud for aktiveringen af ​​dvaletilstanden. Det vil sige, alle løbende applikationer og Windows vil blive gendannet.

Hybrid sovemodus

Det vil være nyttigt primært til desktop systemer og upålidelige elektriske netværk. Kombinerer fordelene ved dvaletilstand og dvaletilstand. Aktive programmer gemmes både i RAM og på harddisken. Elmåleren reducerer hastigheden. Vågn op i den rigtige form, vil computeren kunne selvom der er problemer med strømforsyningen.

konklusion

Hvis du forlader computeren i et par minutter eller til middag, er det bedre at bruge sovemodus. Du vil spare nogle af elen, mens du vender tilbage, kan du meget hurtigt komme på arbejde. Brug af dvaletilstand er relevant for bærbare computere. Det er bedre at bruge det til lange pauser med computeren, men samtidig ønsker at få et brugbart system på en relativt kort tid. Når du bruger hybrid sovemodus, vil du være sikker på, at et opbrugt laptopbatteri eller pludselig mangler strøm i stikkontakten, ikke vil resultere i tab af ikke-gemte data.