Hvordan man laver skrifttyper i Windows, ligner i Mac OS

Selv om Microsoft bruger og bruger sit eget anti-aliasing system kaldet ClearType, Stadig vil mange foretrække den metode, der anvendes i Mac OS. Og hjælpe os i denne lille hjælpeprogram Gdipp og MacType.

Gdipp Er et åbent projekt af uafhængige udviklere, der har til formål at skabe en alternativ teknologi til gengivelse af skrifttyper i et Windows-miljø. Dette giver en glattere og mere behagelig skrifttype til øjnene, som vi ser på Mac OS og nogle Linux-distributioner.

https://code.google.com/p/gdipp/

Gdipp-teknologien understøtter 32-bit og 64-bit versioner af Windows Vista, 7, 8, 8.1. For at teste denne anti-aliasing metode skal du downloade den nyeste version af programmet fra dit hjemsted og installere det som en normal applikation. Du skal dog huske på, at på grund af forskelle med den standard Windows-renderingarkitektur, vises visning af skrifttyper i nogle programmer muligvis ikke korrekt. For kendte problemer i Gdipps arbejde og måder at løse dem på, kan du finde ud af på denne side.

gdipp

MacType

Dette program, som det der er beskrevet ovenfor, Gdipp, er baseret på et tidligere lukket GDI ++ projekt. Hovedfunktionaliteten er nøjagtig den samme, men der er nogle ekstra muligheder, som du kan finjustere displayet med bogstaver mere detaljeret.

https://code.google.com/p/mactype/

Installation af MacType er ikke anderledes end at installere et andet program på Windows, men første gang du starter, vil du se japanske tegn i grænsefladen. Vær ikke bange, du kan skifte til engelsk i programindstillingerne. Her kan du vælge en af ​​de præ-udjævning eller oprette en helt hans egen, ændre indstillinger, såsom typen af ​​dithering, gamma, kontrast, tykkelse, skygge, farvetemperatur, RGB-udjævning hjørner og så videre.

MacType

At dømme efter tilbagemeldinger fra brugere, skaber arbejdet i programmerne MacType og Gdipp temmelig tvetydige skøn. En slags nye skrifttyper er ekstremt ligesom, andre ser ikke noget særligt om dem og vender tilbage til standard ClearType. Og hvad er dit indtryk?