PUBG Mobile blev officielt tilgængelig på pc

PUBG Mobile på pc’en tidligere kunne kun køres via Android-emulatorer fra tredjeparter til Windows, men nu er alt blevet meget lettere. Tencent, udvikleren af ​​spillet, har udgivet en officiel klient, der tillader uden at danse med en tamburin for at starte et mobilt spil på en hjemmecomputer eller bærbar computer.

Du kan downloade emulatoren PUBG Mobile fra det officielle websted. Downloadingen af ​​installationsprogrammet finder sted automatisk. Når det er lanceret, behøver du kun at vente på at alle nødvendige filer skal downloades.

Spillet åbnes i et specielt vindue, til højre for hvilket tasterne på tastaturet svarer til handlingerne i spillet. Der er også indstillinger, herunder grafiske dem.

Ved første start kan spillet ret langsomt, teksturerne trækkes langsomt og ujævnt, og det er faktisk selv for lave grafiske indstillinger. Normal fuldskærmstilstand er ikke til stede, kun med en ramme, men det interfererer ikke særlig.

Spil med musen og tastaturet, selvfølgelig, meget mere praktisk. Dette mærkes både i målet og i den enkle bevægelse i bygninger. Det vigtigste er, at der ikke var problemer med at tegne og svigtede ikke internettet.

Hvis du er nybegynder hos PUBG, anbefaler vi at du gør dig bekendt med de grundlæggende tips, der giver dig mulighed for at overleve i dette kongelige slag og få erfaring hurtigere.

Loading...