Sådan genoprettes bootbar diskplads (MBR) i Windows Vista

For at genoprette boot området eller Master Boot Record, måtte jeg efter en regelmæssig installation af Ubuntu tomgang interesse for. Efter den anden HDD, som denne vidunderlige gratis OS blev installeret, blev formateret. Computeren stoppede med at fungere korrekt, fordi Linux installerede sin Grub bootloader i MBR, som stoppede arbejdet efter at have dræbt Ubuntu. Gendannelsen af ​​”wind” loader viste sig for at være en fuldstændig ubehagelig virksomhed.

Siden Windows XP har mange ting ændret og standardkommandoer fixboot og fixmbr er ikke længere egnet til genoprettelse af MBR og bootloader.

Hvis du skal gendanne MBR og generelt den normale opstartsproces for Vista, skal du derefter indsætte installationsdisken og starte den fra. Vælg derefter det sprog på installationsprogrammet du er interesseret i:

Image16

Hvis du vælger russisk, så vil du skrive i russisk, at når du arbejder med kommandolinjen en meget ubehagelig besættelse. Skifter layouter som standard her Alt + Skift.

Efter at have valgt et sprog, behøver du ikke at installere Vista igen 🙂 Bare klik på Reparér din computer.

image17

Derefter skal du trykke i næste vindue Næste og i det vindue, der vises, skal du vælge Kommandoprompt på en gang, terminalvinduet åbnes. Ligner den, der startes af kommandoen cmd i et fungerende Windows-system.

Image19

Kør derefter to kommandoer:

bootrec / fixboot

bootrec / fixmbr

De vil gendanne den normale bootloader og returnere dit operativsystem til arbejdsstatus.

via HTG