Sådan hentes baggrundsbilleder af Spotlight-låseskærmen i Windows 10

I den russiske udgave af Windows 10 blev denne funktion først kaldt “Windows projektor”, og i de seneste samlinger blev den omdøbt til “Windows: interesting”. Du kan nemt finde denne indstilling i “Indstillinger” → “Tilpasning” → “Låseskærm”.

Spotlight indstillinger

Hovedfunktionen i Spotlight-funktionen er, at brugerne kan udtrykke deres godkendelse til et bestemt billede. Således forbliver kun de smukkeste og mest populære billeder i online billedkataloget for låseskærmen. Mange af os vil gerne downloade denne mappe til din harddisk til brug som f.eks. Dit skrivebordsbaggrund. Et nyt værktøj kaldet SpotBright giver denne mulighed.

Spotbright søgning

Når du har startet applikationen, skal du vælge en af ​​typer billedsøgning. Hurtig søgning fungerer hurtigere, men finder færre baggrundsbilleder, så jeg anbefaler dig at vente lidt, men brug stadig en dyb søgning.

SpotBright indstillinger

I SpotBright-indstillingerne kan du angive, hvor de gemte billeder skal gemmes. Derudover vil du finde her en meget nyttig funktion, der synkront ændrer baggrundsbillederne af låseskærmen og skrivebordet gennem den tidsperiode du indstiller. Du kan uploade billeder i stående eller liggende orientering, såvel som begge versioner sammen.

Applikationen er universel, det vil sige, du kan installere og bruge den også på en mobil enhed, der kører Windows Phone. Programmet distribueres gratis, men du skal lægge op med reklamebannere i SpotBright-vinduet.

Loading...