Aerotaxi on edullisin taksilla lentokentälle ja lentokentälle

Aerotaxi-palvelu on erityinen taksipalvelu, joka toimii suuntiin kaupunkia lentoasemilta ja takaisin. Luonnollisesti erikoishinnat matka- ja alla “Special”, tarkoitamme paitsi huomattavasti halvemmalla, mutta myös se, että matkan hinnasta Aerotaxi osoittaa ei kuljettajan ja matkustajan.

Merkitys on hyvin yksinkertainen: yhteyden palveluun taksinkuljettajat ja puistoja, jotka ymmärtävät, että matkustajille mahdollisimman matkalla vähemmän kannattavaa kuin tyhjäkäynnillä odottamassa miestä, joka on valmis maksamaan enemmän, koska kiire tai väsymys lennon jälkeen tai jopa pimeni.

IMG_0795 IMG_0798

Tämän seurauksena tariffit muuttuvat molemmille osapuolille hyväksyttävinä määrinä. Näet keskimääräiset kulut, jotka muut matkustajat ovat määrittäneet tähän suuntaan ja saapuivat onnistuneesti, mutta voit määrittää hinnan. Vaikka 500 ruplaa. Vastaukset tällaisiin ehdotuksiin ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia. Mutta jos laitat kustannukset 70%: n hintaan “tavallisesta” taksista ja pommitetaan tai lähelle suositeltavaa, sovellus vastaa nopeasti.

IMG_0799 IMG_0800

Tarkista se hyvin helposti. Menimme itse, ja se osoittautui edullisemmaksi yli 20 prosentilla. Sitten otimme tiedot arvosteluilta App Storesta ja pyysimme lisäksi tilastoja itse kehittäjältä. Todelliset, jo tapahtuneet matkat ovat tässä tapauksessa vakuuttavampia kuin mikä tahansa teksti. Joten me katsomme:

  • Domodedovo – metroasema “Sokol”, st. Usievich – 940 ruplaa Nissan Almeralle.
  • Domodedovo – metroasema “Preobrazhenskaya Ploshchad” – 940 ruplaa Mitsubishi Lancerille.
  • m. Vykhino, ul. Tashkent – Domodedovo – 700 ruplaa Kia Cee’dille.
  • Vnukovo – m. “Yliopisto”, Prospect Michurinsky – 795 ruplaa Ford Mondeolle.
  • Sheremetyevo – m. “Krylatskoe”, s. Krylatskaya – 730 ruplaa Renault Fluenceille.
  • Domodedovo – m. Oktyabrskaya (säteittäinen), s. Bolshaya Polyanka – 1 000 ruplaa Audi A6: lle.

Kiinnitä huomiota koneisiin. Palvelu ei periaatteessa hyväksy kuljettajia VAZ 2106: n ja vastaavien autoteollisuuden kanssa, eikä tässä tapauksessa voida arvostella niitä. 🙂

Jos se on vakavaa, on erittäin miellyttävä mennä edustavampaan Audi- tai Mercedes E-luokkaan tuhat tai edes hieman vähemmän. Jos tähän lisätään se, että se on usein hakemuksen turistiluokan tulla neljäs ja kuudes Audi, Camry ja Mondeo ilman ylimääräistä maksua, siitä tulee miellyttävämpää. Heillä ei ollut uudenvuoden kaksinkertaista kolmoista hintaa, ja ihmiset myös ajoivat hyviä autoja tuhannen ja puoli.

Tällä hetkellä noin 1 500 autoa on verkossa, viikon kuluttua kehittäjä lupaa laajentaa autojen määrää 5 000: een, ja kuukaudessa palvelu toimii Pietarissa ja Sotshissa. Keväällä he haluavat ottaa käyttöön maksukortin ja vapauttaa sovelluksen Android-version. Periaatteessa viisi tähteä App Storesta ja arvosteluista kuvaavat palvelun edut enemmän kuin graafisesti, suosittelemme Aerotaxiä kaikille, joilla ei ole ylimääräistä rahaa.