ITunesissa poistettujen tai vahingossa poistettujen soittolistojen palauttaminen

itunes-10-kuvakettaITunesin yleisen sadonkorjuun aikana jotkut käyttäjät voivat vahingossa poistaa joitain suosittuja soittolistoja, joita on vaikea palauttaa tai vain liian laiskoja. Mutta älä epäusko, koska on helppo tapa palata kaikki käytännössä heidän istuimellaan.

Joten, jos sinulla on edessään samanlainen ongelma, on olemassa useita yksinkertaisia ​​ohjeita, palauttaa “kadonnut” soittolistat, jos olet tietenkään ei onnistunut lisätä mediakirjastoon uusia elementtejä.

Toimintojen “maaginen” sekvenssi näyttää tältä:

  • Sulje iTunes.
  • Siirry hakemistoon ~ / Musiikki / iTunes tai (tai ~ / Musiikki / iTunes, jos käytät käyttöjärjestelmän englanninkielistä lokalisointia). Vain siinä tapauksessa haluan muistuttaa, että tilde tarkoittaa käyttäjän kotihakemistoa.
  • Avoimessa kansiossa löydämme tiedoston iTunes Music Library.xml ja vedä se mihin tahansa muuhun hakemistoon tai suoraan työpöydällesi.
  • Poista nyt tiedosto, jota kutsutaan iTunes-kirjasto.

kirjasto-tiedostoja

  • Suorita iTunes uudestaan. Valikossa Tiedosto> Mediakirjasto tarvitsemme kohta “Tuo soittolista …”, valintaikkunassa, jonka haluat määrittää aiemmin tallennetut iTunes Music Library.xml.

tuonti soittolista

Tehtyjen toimintojen seurauksena kaikki satunnaisesti poistetut soittolistat näkyvät uudelleen paikoissaan. On kuitenkin todennäköisyys käytännössä) soittolistojen odottamaton esiintyminen, jonka olet poistanut tarkoituksellisesti – ne on poistettava uudelleen. (Via)

Loading...