Käyttöjärjestelmän palauttaminen uudelleen Internet Recovery -ohjelman avulla

Niin paljon kuin emme kiittäneet Macia sen yksinkertaisuudesta ja nopeudesta, joskus meidän on vielä asennettava käyttöjärjestelmä uudelleen tyhjästä. Tämä voi johtua monista syistä, esimerkiksi hidasta työstä tai ohjelmiston ongelmista. Seuraavassa kerrotaan, miten uudelleenasennetaan OS X Internet Recovery -ominaisuuden avulla.

Kuten olette arvottaneet, tarvitsemme vain Macia ja Internetiä. Internetin tarve on ilmeinen ja ilman sitä, Mac ei pysty lataamaan firmware-tiedostoa.

Internet Recovery palauttaa Macin uusimpaan firmware-versioon, mutta siihen, joka on mukana pakkauksessa.
Varmista varmuuskopio ennen uudelleenasennusta.

Joten tässä on luettelo toimista:

  1. Käynnistä tai käynnistä Mac ja paina Command + Option + R-näppäimiä välittömästi. Jos näit Applen logon, olet odottanut liian kauan, ja sinun on tehtävä se uudestaan.
  2. Jos tietokoneessa on tallennettu WiFi-verkko, se pyytää lupaa liittyä. Jos ei, ei ole ongelmaa – me teemme sen myöhemmin.
  3. Näet maapallon kuvakkeen, joka ilmaisee Internet Recovery -toiminnon lataamisen.
    alkaen-internet-talteenotto-mac-os-x-610x432
  4. Kun lataus on valmis, näyttöön tulee tavallinen kenttä, josta sinun on valittava “Asenna OS X” tai “Asenna OS X”, jos järjestelmä näyttää kentän englanniksi.
    Asenna-os-x-internet-elpyminen
  5. Valitse haluttu asema ja noudata asennusvaihetta.

Asennus voi kestää paljon aikaa, koska firmware-tiedosto painaa useita gigatavua ja se ladataan Apple-palvelimilta. On syytä toistaa, että se asentaa Mac-tietokoneeseen asennetun ohjelmiston version.

Jos esimerkiksi sinulla olisi OS X Mavericks tietokoneellasi, kun viimeisin versio oli OS X Yosemite, Mavericks asennettaisiin.

(Via)

Loading...