Kuinka tulla YouDo: n esiintyjiksi?

Jos haluat saada lisää tuloja vapaa-ajallasi tai tarvitset tulonlähteen etsittäessän pysyvää työtä, YouDo sopii sinulle.

YouDo voi suorittaa Venäjän ja Valko-Venäjän kansalaiset yli 18-vuotiaana, jotka asuvat missä tahansa venäläisissä kaupungeissa. Samalla vain Moskovan ja Pietarin asukkaat voivat hoitaa paikallisia tehtäviä (eli tehtäviä, jotka edellyttävät fyysistä läsnäoloa). Kaikki loput ovat käytettävissä virtuaalisia tehtäviä (muuntaa tekstiä, löytää tietoja, kirjoittaa kurssi jne.).

IMG_7920

Vaihe yksi. Jotta esiintyjä olisi ensin lähetettävä hakemus erityiseen osoitteeseen: [email suojattu]. Älä unohda ilmoittaa kirjaimessasi nimesi, etunimeäsi, asuinympäristöäsi, asuessasi asuvaa kaupunkia ja myös puhelinnumeroa. Vastauksena hakemukseen saat ohjeet lisätoimenpiteistä.

Joka päivä YouDo-todennusosasto saa kymmeniä sovelluksia, joista kukin käsitellään manuaalisesti. Näin ollen YouDo-vastaus ei tule välittömästi, vaan kahden työpäivän kuluessa. Jos et ole saanut palveluntarjoajalta lähetettyä kirjettä, kopioi hakemus.

_ + IMG_7912Lenya

Vaihe kaksi. Kun hakemuksesi on käsitelty, sinun on lähetettävä haastattelu. Jos et asu Moskovassa, sinun on tallennettava lyhyt video, jossa on vastauksia joihinkin yksinkertaisiin kysymyksiin. Moskovan asukkaat voivat tulla YouDon toimistoon ja kommunikoida henkilöstön kanssa henkilökohtaisesti. Muuten, jos aiot haastatteluasi toimistossamme, tulosta ja täytä kyselylomake etukäteen. Tämä säästää aikaa. Rekisteröidy YouDolle ja täytä profiilisi paremmin ennen haastattelua, jotta voit heti kertoa kirjautumistasi palveluhenkilöstölle. Huomaa, että esittäjän profiileissa ei sallita aliasetteja, sillä sivun päävalokuvana on parempi käyttää kuvaa, joka näyttää selvästi kasvosi. Asiakkaat luottavat enemmän todellisiin ihmisiin.

Kolmas vaihe. Kahden työpäivän kuluessa sinulle ilmoitetaan, jos voitte läpäistä testin. Jos sinulla on myönteinen päätös YouDo-profiilissasi, se on vihreä rasti. Ja voit aloittaa tehtävät.

_ + IMG_7844Fedor-

Nyt YouDo-esiintyjien joukkueella on yli kaksi tuhatta käyttäjää. Todistetun esiintyjän asema saa neljä neljästä kymmenestä haastatelluista. Kolmannes esiintyjämme ovat oppilaita. He eivät ole vielä löytäneet pysyvää työtä tulevassa ammatissa tai he eivät halua kokopäiväistä häirintää opinnoistaan. Toinen kolmasosa esiintyjistä on yli 25-vuotiaita, joille YouDo on lisäedun lähde. Esimerkiksi heidän päätehtäväänsä kuuluu vapaa aikataulu tai heillä on aikaa suorittaa tehtäviä viikonloppuna. Loput kolmannes esiintyjistä on 40-50-vuotiaita ihmisiä, joilla on erityisosaamista. Esimerkiksi useimmat tämän ryhmän edustajat työskentelevät luokkien “Kodinkoneiden korjaus ja asennus”, “Pienet kodin korjaukset”.

Aktiivisten esiintyjien kuukausitulot ovat 30-40 tuhatta ruplaa työllisyydelle 5-6 tuntia päivässä.

Loading...