Miten poistan kaikki roskat iOS: stä?

Piirre laitteiden iOS on sulkenut tiedostojärjestelmä. Onko se hyvä vai ei, se ei ole meitä. Tämä kuitenkin aiheuttaa haittaa. Esimerkiksi jos sinulla ei ole tarpeeksi muistia Android, voit aina mennä tiedostonhallinnasta ja poista mitä et enää tarvitse. Mutta mitä tehdä iOS, jossa kaikki voit poistaa tätä musiikkia ja valokuvia. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityisohjelma.

PhoneClean on Windows- ja Mac-apuohjelma, joka poistaa tarpeettomat roskat iPhonesta, iPadista tai iPodista. Ohjelma on helppokäyttöinen ja tekee sen työtä vain muutamassa minuutissa. Lataa ensin ohjelma kehittäjän sivustosta. Asennuksen jälkeen liitä laite tietokoneeseen ja ohjelma tunnistaa sen.

puhelinpuhdistus (2)

Valitse haluamasi vaihtoehto (päätin nopea puhdas), niin tarkista, että haluat skannata ja ajaa! Sovellus analysoi muistia tahansa, rikki ja tarpeettomia tiedostoja, ja puhtaalla välimuisti ja virheraportit. Kaikki tämä kestää vain muutaman minuutin. Jos haluat vapauttaa vielä enemmän tilaa, kannattaa kokeilla syväpuhdistus, jolloin edessä tämän varmuuskopiolaitteen.

puhelinnumero (3)

Kuten näet, PhoneClean pyysi puhelimesta lähes 1 Gt tarpeettomia tiedostoja ja roskia. Ja ottaen huomioon, että tämä puhelin oli jo käynnistetty useita kuukausia sitten, laitteellesi voidaan vapauttaa enemmän tilaa.

puhelinnumero (1)

PhoneClean for Windows

PhoneClean Macille

Loading...