Säästä rahaa perheessä: 10 yksinkertaista vinkkejä

Vaikka voit keskittyä vain itseesi, joskus rahat jäävät huomaamatta. Ja kun perheellä on jo lapsi, joka valon nopeudella kasvaa vaatteista, tai hän vain “polttaa” sen päälle? Sitten näyttää siltä, ​​että ei ole tarpeeksi rahaa mihinkään. Yritetään taas katsomaan, missä voit säästää hieman.

1. Yhteydenpito ystävien kanssa

Yhä useammat ihmiset ovat mukana vaihto- ja ostosjärjestelmässä toisilleen. Älä halua ottaa asioita tuntemattomilta, yhdistä kaveriesi kanssa!

Ehkä sinulla on jo pitkään haaveillut hyvää pöytää, kun ystäväsi vain häiritsee keittiötä, eikä hän puolestaan ​​ole halukas saamaan pehmeää nojatuolea, jota olohuoneessasi käytetään paitsi vaateripustettuna.

Vaihda lasten vaatteita, yrittäkää palkata yhden lapsenlapsi kahdelle perheelle, osallistua yhdessä ylennyksiin, kun kaksi on myyty hintaan. On monia vaihtoehtoja!

2. Maksa lasku ajoissa

Kuukausittaiset laskuhuoneistot ja apuohjelmat pelottavat. Ja haluan lykätä niitä vasta ensi kuussa. Se on ensi kuussa, kun saan bonuksen … Pysäytä! Kun et maksa, ja velat kasvavat kuin lumipallo!

Muista aina, että sinun on maksettava nämä kulut, ja kuukauden alussa lykätään vaadittua summaa.

3. Käytä kortteja

Tutki kaikki alennuskortit, joita sinulla on, ja älä unohda käyttää niitä. Lisäksi kumppaniohjelmat ovat nyt kehittymässä. Esimerkiksi jos maksat bensiiniä tietyn pankin muovikortilla, saat alennuksen. Ennen kuin ostat jotain, mieti, miten kannattavampi voit maksaa: käteisellä tai kortilla.

4. Katsokaa myyntiä

Varmasti sinulla on tuttava, joka osti talvilenkit kolmelle lapselle yhden hinnalla ja osti sitten puolivuotisen mueslien toimituksen penniä varten. Mitä maagista pölyä hän kastelee kassareita ja myyjiä, että he antavat hänelle lahjan näistä asioista?

Tämä tietenkin on todellinen taidetta löytää hyvä myynti, eikä se, jossa uuden hintalistan alla “70% alennus” on piilotettu vanhaksi, jossa hinta on alhaisempi kuin myynti. Seuraa säännöllisesti hintoja joissakin myymälöissä, joissa ostat jatkuvasti jotain, joten näet, kun hinta todella pienenee.

Jos osallistut luonnonvaraisiin raskauden jälkeisiin myyntiin, on parempi olla laiska ja aikaisin. Voit turvallisesti mitata kaiken, vertailla putiikkeja ja valita mitä tarvitset. Lisäksi vältätte halun ostaa jotain kaikin keinoin, mikä kattaa henkilön, kun hän pääsee ostajien nälkäisten kuluttajien joukkoon.

5. Osta verkossa

Ostokset Internetissä ovat saamassa vauhtia. Ei vain säästät aikaa ja rahaa, jota käytettiin bensiiniin ostoksiin, joten jopa vaatteita voi ostaa paljon halvemmalta. Erityisesti lasten.

6. Lisää itsenäisyyttä!

Onko kosketus käynnissä? Ennen kuin soitat laitteistoon, käynnistä tietokone. Nyt löydät monia askel-askeleelta ohjeita pienistä korjauksista itse. Ja ei vain pientä. Voit helposti liittää taustakuvan tai tehdä kaaren kipsi-pahvista, josta olet jo pitkään haaveillut. Ole rohkea!

Ja voit käyttää hieman vähemmän kosmetiikkaa ja kotitalouskemikaaleja. Koska tavallinen kasviöljy kosteutuu täydellisesti ja pyykinpesuaine pesee lasten vaatteita paremmin kuin jauhe.

7. Säilytä lääkkeitä

Menossa lääkäriin tulee ostaa lääkkeitä tuhansille rupleille. Ehkä se on halvempaa vahvistaa terveyttä eikä käsitellä.

Tietenkin, jos sairastut, niin lääkärinkäyntiä ei voida välttää. Muuten usein lääkärit tekevät yhteistyötä apteekkien kanssa ja kirjoittavat kalliita muodikkaita lääkkeitä. Kysy apteekista tai lääkäri, jos tämä lääke on halvempi analogi. Usein tällainen analogi on jopa tehokkaampi kuin mainostettu lääke.

Lue Internetissä arvioita lääkkeistä, ehkä neuvoo sinulle hyvää korvaamista. Tietenkin kaikki on tehtävä kohtuullisin rajoin eikä saa itsensä lääkitystä.

8. Säästämme ruokaa, mutta ei terveydelle

Ihanteellisessa maailmassa me itse kasvatamme kanoja ja vihanneksia ja syö vain näitä ympäristöystävällisiä tuotteita. Maailmassamme ei kaikki perheet voi viettää koko kesää mökillä, kasvattamalla nauriin. Kuitenkin on täysin mahdollista murtaa pieni puutarha ikkunapylvään ja kasvaa siellä sipulia, tilliä, basilikaa ja jopa tomaatteja. Säästä vihannesten ostamiseen ja kun sinulla on aina tuoreita tuoksuvia mausteita.

Etkö halua kasvaa? Osta viheriö kesällä ja jäädytä tai kuivaa se. Joka tapauksessa se on halvempaa kuin ostaa tuoretta supermarketeissa.

Ja maukas kotitekoinen ruoka on aina halvempaa kuin valmiissa ruoissa, joka on ostettu myymälästä.

9. Siirry kauppaan kerran viikossa

Teidän maitokampanjasi muuttuu ostoksiin Wienin makkaroita ja pehmeitä teetä varten? Puhumattakaan siitä, että vielä unohdit ostaa maitoa?

Kyllä, tämä on ehkä ylivoimainen ja tunnetuin neuvo: suunnittele valikko viikoksi ja kerran viikossa käydä kaupassa tarkalla luettelolla.

10. Saving – ei tarkoita elävää tylsistynyttä

Sana “säästä” heikentää ihmisiä. Näyttää siltä, ​​että jos säästät, elämä tulee epäröivästi tylsältä. Säästämme ja emmekä varaa perhettä, se on liian kallista.

Ja haluamme aina kerskailla! Jos todella menee elokuvateatteriin – niin kallein ja muista ostaa suurin popcornin kauha. Uskokaa minua, et saa vähemmän nautintoa katsomasta elokuvaa elokuvassa helpommin ja pienemmällä ämpärillä 🙂 Ja voit mennä aamupäivään, kun liput ovat halvempia.

Ei tarvitse säästää perheviestinnässä: kävellä yhdessä puistossa, lukea kirjaa ääneen tai käydä vapaa näyttelyssä. Ja sitten et tunne, että säästäminen rahaa on täydellinen hylkääminen kaikenlaista viihdettä.

Loading...