Safari + Google + YouTube: 3 hyödyllistä Apple-selainlaajennusta

3 hyödyllistä Apple-selainlaajennusta

Jos lasket kuinka paljon aikaa ja hiiren napsautukset tallentavat nämä kolme lisäohjelmistoa, numero todennäköisesti on erittäin vaikuttava. Siksi niitä voidaan suositella kaikille, jotka käyttävät aktiivisesti Google-hakuja, Google-kuvia ja YouTubea.

Musta lista hakukoneelle

SEO-asiantuntijat tekevät usein todellisia ihmeitä, asettaen aivan roskasivustot Googlen hakutulosten ensimmäisille riville. Kuinka monta hyödytöntä linkkiä on jätettävä huomiotta, ja etsivät todella mielenkiintoisia resursseja niiden joukossa! Onneksi kaikki SEO-ponnistelut voidaan pienentää nollaan – laajentamalla Henkilökohtaisen hakutuloksen estäjä.

Merkin emännälle. Muuten, tämä laajennus näytettiin ensimmäistä kertaa selaimelle Google Chrome (Chrome Web Storessa se on saatavana nimellä Personal Blocklist). Tämä pieni Googlen kehitys oli niin suosittua ja vaatimus siitä, että se siirtyi pian myös Safariin.

Tämän laajennuksen vaikutus on näyttää merkkijono lohko <адрес сайта>. Napsauta tätä riviä ja lataa sivu uudelleen – kaikki linkit “kielletty” -sivustoon piilevät.

Linkit sivustosi estämiseen Googlen hakutuloksissa

Jos sinulla on jotain sivustoa mustalla listalla virheellisesti, vieritä Google-hakusivua alaspäin ja näet pitkän merkinnän: “Henkilökohtainen estoluettelo estää joitakin tuloksia. Napsauta tätä tekstiä, jos haluat nähdä ja muokata estettyjä tuloksia. “). Napsauttamalla tätä tunnistetta näytetään kaikki nykyisen hakulausekkeen vastaavat estetyt linkit. Ja niiden vieressä tulee merkkijono Esto <адрес_сайта>, napsautus, jolla poistetaan vastaava verkkosisävaruste laajennuslistalta.

→ Lataa henkilökohtainen hakutulos estäjä.

Kuvien etsiminen hetkellisesti lähdekuva

Google Imagesin toimintaa on vaikea yliarvioida, joten voit hakea kuvia alkuperäisessä kuvassa. Mutta sinun täytyy tehdä useita toimintoja: kopioi osoite alkuperäisen kuvatiedoston avaamalla Google Kuvat sivulla on klikkaa kuvaa kuvaketta hakukentän, liitä osoitekenttään kopioida aikaisemmin ja vasta sitten klikkaa haku-painiketta – erittäin pitkä byways.

Etsi Google-kuvia halutusta kuvasta - heti!

Mutta voit toimia suoraan, jos asennat laajennuksen Safariin Google-haku kuvan mukaan. Se lisää komennon selaimen kontekstivalikkoon Hae Google tästä kuvasta (“etsi Googlea tässä kuvassa”), Saatavilla vain, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa kuvaa Safari-ikkunassa. Napsauta tämän joukkueen – ja laajennus tehdä loput teille: avaa uuden välilehden ja lataa Google Kuvien kaikki vaihtoehdot, joita tarvitaan etsiä kuvien valitulle alkuperäiselle.

→ Lataa Google-haku kuvan perusteella.

Nopeat videot lähetetään YouTubesta

Ennen Safarin 6 julkaisemista videoiden lataaminen “Youtube” -ohjelmasta kehittyneille käyttäjille oli varsin mahdollista. Nyt myös geeksit ovat liian laiskoja etsimään linkkiä videolle verkkoarkkitehtävissä. Laajennuksen käyttäminen on paljon helpompaa SaveFrom.net Helper, joka mahdollistaa kahden napsautuksen yhdistämisen tietokoneellesi kaikissa videoissa yhdellä useista käytettävissä olevista tiedostomuodoista ja käyttöoikeuksista.

Erinomainen valinta videoiden lataamiseen YouTubesta.

Merkin emännälle. Nimenä tämän laajennuksen, se on plug-in Web-palveluun SaveFrom.net, mikä helpottaa tietojen varmuuskopiointi useita web hosting-palveluita (YouTube, Vimeo, Mail.ru, Rambler.ru, RapidShare, ja monet muut).

Avaa vain vaadittu YouTube-sivu videotoistimen kanssa ja napsauta Lataa-painiketta välittömästi videon otsikon alapuolella. Näyttöön tulee pieni alue, jossa kaikki tämän videon kaikki vaihtoehdot näkyvät luettelossa. Voit valita muodossa (FLV, MP4, 3GP ja WebM) ja tarkkuus (1080p, lähteestä riippuen videotarkkuutta) – kahdessa tai kolmessa ulottuvuudessa. Napsauta haluttua linkkiä – ja video ladataan heti tietokoneellesi.

→ Lataa SaveFrom.net Helper.

Loading...