Rahaa tuovat harrastukset

Tänään puhumme siitä, miten harrastus voi tulla jotain muuta – kaiken elämän asia. Ja tuo sinulle hyvän palkan. Tietenkin, sinun täytyy tehdä työtä, näyttää mielikuvitusta ja kehittää jatkuvasti. Jos et tiedä, mistä aloittaisit, tarjoamme kuusi harrastusta, joiden avulla voit ansaita rahaa.

bloggaaminen

Trendit'N Female Magazine
Trend’N Female Magazine / Unsplash.com

Valitse ensin aihe, joka kiinnostaa sinua ja ymmärtää sinua. Ja kirjoita. Voit ansaita blogi ilman jatkuvaa lukijamääriä on mahdotonta, joten blogin ensimmäinen kerta ei tuota rahaa. Mutta tämä ei ole tekosyy luopua. Sinun täytyy keskittyä laatuun. Webissä on tuhansia blogeja, joten ensisijainen tehtävä on erottaa tämä monimuotoisuus. Valitse mielenkiintoisia aiheita, paranna tekijän tyyliäsi. Ja tietysti lukea suosittuja blogeja itse ja yritä ymmärtää, miten he työskentelevät.

Miten ansaita rahaa?

 • Osallistu kumppaniohjelmaan. Sijoitat kumppanisi linkkejä blogiin ja jos lukijat saavat tavarat klikkaamalla tällaista linkkiä, saat palkkion.
 • Tee tilauspalvelu lukijoille. Luo lisäpalkkaista sisältöä, joka saa lukijoita, jotka ovat maksaneet tilauksen.
 • Aseta kontekstuaalinen mainos blogiin. Voit tehdä tämän asentamalla bannereita Google AdSensen tai Yandex.Directin avulla. Tulot riippuvat mainosbannerien klikkausten määrästä.

korjaus

Korjaatko jatkuvasti ystävien ja tuttavien virheitä, huomaat sanomalehdissä ja kirjoissa puutteita ja tunnet hyvin venäläistä? Kokeile itse oikolukijan roolissa. Ensinnäkin käytännössä paljon. Asennettuna hakemistoon tai sen online-versioon, poimia sanomalehti ja alkaa lukea. Etsi kursseja pumppaamaan taitojasi ja saada todistus. Lue eri julkaisujen harvinainen politiikka.

Miten ansaita rahaa?

 • Etsi internetistä oikolukijoiden tehtäviä. Rekisteröidy freelancereille.
 • Tarjoa apu pienien verkkosivustojen omistajille ja pyydä heitä mainostamaan palveluitasi.
 • Lue online-sisältö. Ota sitten yhteyttä kustantajaan, näytä taidot tiettyjä esimerkkejä varten ja tarjoa palveluitasi.

paistaminen

Brooke Lark / Unsplash.com
Brooke Lark / Unsplash.com

Haluatko kokata täydellisesti ja kaikki ystävät ovat iloisia piiraasi ja kakkuihisi? Ehkä on aika syödä enemmän paistettuja ihmisiä. Ensinnäkin, päätä erikoistumisestasi. Esimerkiksi teet leivonnaisia ​​ilman gluteenia tai tyylikkäitä kakkuja lomille. Seuraava tärkeä askel on ajatella tekniikkaa. Varmista, että sinun on kypsennettävä hätätilanteessa, joten on tärkeää paitsi tietää reseptit, myös pitää käsihanaja, sekoittajia ja muita hyödyllisiä työkaluja. Jotta voit oppia tuotteistasi, saada ryhmä sosiaalisiin verkostoihin, jättää käyntikorttisi lomapäivien järjestäjille ja ennen kaikkea käyttää kaikkia sanamuodon mahdollisuuksia: pyydä ystäviä ja tuttavasi suosittelemaan sinua joskus.

Miten ansaita rahaa?

 • Jaa leivontakuvasi sosiaalisiin verkostoihin osoittamalla taitojasi.
 • Aloita blogi ja kirjoita leivontaan, jaa reseptejä. Täältä löydät hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten voit tehdä rahaa blogissa.
 • Siirry paikallisten kahviloiden ympärille ja tarjoa yhteistyötä. Muista valmistaa jotain kokeilua varten ja ota se mukaan.

Videopelit

Virtuaalipelien pelaaminen, voit ansaita varsin todellista rahaa. Totta, tämä harrastus edellyttää alkuinvestointeja. Valitse konsoli tai käynnistä tietokone: tarvitaan tehokas prosessori, videokortti ja riittävä järjestelmämuisti. Olet todennäköisesti jo valinnut pelin, joten seuraava vaihe on reaktio, strategiset taidot ja tarkkaavaisuus. Lisää pelata ja katsella kuolemaa oppia muiden pelaajien tekniikkaa.

Miten ansaita rahaa?

 • Osallistu beta-testaukseen, jota harjoittavat yritykset kehittävät pelejä.
 • Luo YouTube-kanava, jossa on muiden pelaajien lähetyksiä. Voit ansaita rahaa asettamalla mainoksia. Mutta tässä tapauksessa on tärkeätä paitsi pelata hyvin, mutta myös olla hyvä kertominen: on paljon mielenkiintoisempaa tarkastella peliä alkuperäisillä kommentteilla.
 • Osallistu mestaruuskilpailuihin e-urheilussa. Taistelu vakavista mestaruuskilpailuista ei ole helppoa, mutta voitot voitolla ovat vaikuttavia.

Piirustus sarjakuva

GoaShape / Unsplash.com
GoaShape / Unsplash.com

Lisää käytäntöä! Katso videon oppitunteja, paranna taitojasi ja oppii uusia tekniikoita. Tämän harrastuksen liitteitä tarvitaan todennäköisesti myös: tarvitset sopivan piirto-ohjelman ja grafiikkatabletin. Ja tietysti noudattaa taiteilijoiden neuvoja, jotka ovat jo pitkään vetäneet sarjakuvia. Monet hyödylliset suositukset löytyvät Webcomic Alliance ja MakingComics verkkosivuilta.

Miten ansaita rahaa?

 • Helpoin tapa on lähettää sarjakuvalehtiä Webiin esimerkiksi blogillesi ja saada rahaa kontekstuaalisesta mainonnasta.
 • Tee lahjoituslomake. Jos sinulla on ihmisiä, jotka pitävät työstäsi, olisi hyvä antaa heille tilaisuus kiittää teitä taloudellisesti.
 • Myy kauppaa. Voit tulostaa suosituimpia hahmasi kuvia mukeista ja T-paidoista ja myydä niitä.

Sosiaaliset verkostot

Jos vinkit eivät auttaneet eroon riippuvuudesta sosiaalisiin verkostoihin, on aika yrittää käyttää niitä etusi vuoksi. Ja tässä kaksi tapahtumien kehitystyötä on mahdollista.

Ensinnäkin voit yrittää luoda henkilökohtaisen brändin. Valitse 2-3 suuntaa, joista voit kertoa ja jotka ovat olennainen osa elämääsi. Esimerkiksi oikea ravitsemus, jooga ja positiivinen psykologia. Ajattele, mitä uutta voit kertoa näistä aiheista ja miten eroat toisista. Tutki profiileja huolellisesti sosiaalisiin verkostoihin. Päästä eroon kaikista tarpeellisista, kaikkialla, joissa käytetään samaa suunnittelua ja samaa profiilikuvausta. Nimi tai lempinimi on sama, joten voit helposti löytää eri sivustoilla.

Toinen vaihtoehto on luoda yhteisö tai julkinen. Jaa mielenkiintoisia artikkeleita, lainauksia ja videoita, herättävät kysymyksiä, jotka herättävät yleisöäsi. Tilaa suosituimpiin tileihin ja julkisiin virkoihin vastaavista aiheista. Laikay ja kommentointitiedot. Ja vähintään 20 minuuttia päivässä kiinnitä huomiota viestintään tilaajien kanssa.

Miten ansaita rahaa?

 • Sovi sponsorointiohjelmasta. Voit puhua asioista ja palveluista viestissäsi, suosittelemaan tiettyjä merkkejä.
 • Aloita kumppaniohjelmat ja saat prosenttiosuus myynnistä.
 • Julkaise mainosmuistiinpanoja.

Mitä ikinä haluat, jos näytät hieman mielikuvitusta ja mieti mahdollisuuksia, varmasti voit ansaita suosikkiyrityksesi.

Loading...