4 tapaa päästä satunnaiseen Internetiin

Internet on monessa suhteessa samanlainen kuin tumma poreallas. Pohja ei ole täysin näkyvissä, mikä piilottaa pinnan alapuolella ei myöskään ole selvää. Mutta ei ole mitään vikaa yrittäessä laimentaa tavallista uintia ja käsiäsi uudeksi ja tuntemattomaksi. Mitä vedät ulos – merihiljaa tai ahdistettua aarrea – näyttää ajan.

Tästä artikkelista kerrotaan neljästä verkkopalvelusta, jotka lähettävät satunnaisesti Internetin tuntemattomaan kulmaan.

verkkosivusto

Verkko on täynnä mustia ja kevyitä kujia. Missä RamondWebSite heittää sinut? On vaikea arvata. Verkkopalvelu tuottaa satunnaisen linkin verkkosivulle, joka on ehdottomasti mikä tahansa aihe ja tarkoitus.

RamdomWebSite
Ihmettelen, millaista henkilöä sinulla on satunnainen linkin avaamisen jälkeen

Palvelun kirjoittajat pyrkivät sulkemaan sivuja, joissa on pornografista sisältöä, vaikka he eivät takaa 100 prosentin suojausta näistä resursseista.

randomwebsite

wikipedia

Tietoja “Wikipedia” kuuli jopa poltettu dvoechnik, joka tieto periaatteessa mihin tahansa. Mitä voimme sanoa ihmisistä, jotka haluavat saada uutta tietoa. Google kunnioittaa Wikipediaa näyttämällä linkkejä sen sivuille erillisessä hakukyselyssä. Verkkokirjastoon lähetettyjen artikkeleiden määrä on vaikea laskea, puhumattakaan lukea. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi asteittain laajentaa näköaloja.

wikipedia
Wiki tietää kaiken

Tarkkaava lukija tietää, että Wikipedia-sivun vasemmassa sivupalkissa on erityinen linkki satunnaiseen artikkeliin. Satunnaisen käännöksen uudelle sivulle vastaa myös Alt + Shift + X -näppäinyhdistelmä.

Satunnainen artikkeli

Street View

Googlen suolistossa oli monia hienoja projekteja, joista on vaikea kulkea “Street View” -palvelun kautta. Tämä on todella ainutlaatuinen palvelu, jonka avulla voit laskeutua ja käydä läpi lukuisia tuntemattomia teitä eniten odottamattomissa paikoissa maan päällä.

MapCrunch
Älä unohda pukua, saatat joutua uimaan

Kuten olette arvottaneet, MapCrunch-sivusto lähettää sinut satunnaiselle maantieteelliselle sijainnille. Haluan muistuttaa, että “Street View” vaikuttaa myös valtameren syvyyksiin.

MapCrunch

YouTube

Tietenkin suurin internetliikenteen generaattori ei voinut pysyä poissa. Palvelu RandomYouTube syrjäyttää suositellut ja suositellut videot muiden ihmisten kanssa.

randomyoutube
Voit saada kiinni ja leluja ampujaa

Palvelupohjalla on yli 300 000 videota. Tietenkin tämä on vähäpätöinen kuva YouTube-sisällön yleisestä taustasta, mutta sinun on vaikea harkita uudelleen sitä elämää.

randomyoutube

Haittasi mielenkiintoinen tulos? Jaa se kaikkien kommenttien kanssa.