8 parasta palvelua luettelojen laatimiseen

Wunderlist

Kuinka tehdä listan verkossa: Wunderlist

Wunderlist on yksinkertainen mutta toimiva palvelu. Iosissa, Androidissa, Windowsissa toimivissa laitteissa on web-versio. Synkronoi tiedot kaikkien alustojen välillä.

Voit luoda muistiinpanoja jokaiselle tehtävälle, määrittää prioriteetit, jakaa luetteloita muiden ihmisten kanssa, asettaa aikajaksoja, sanella tekstiä.

Suuri tehtäväluettelojen, ostosten, välttämättömien asioiden ja niin edelleen.

Wunderlist →

Todoist

Kuinka tehdä listan verkossa: Todoist

Täällä tehtävät tehtävät syntyvät hankkeiden puitteissa. Todoistissa voit määrittää eri pikakuvakkeita ja suodattimia, lajitella tehtäviä, kutsua muita ihmisiä projekteihin. Muistutusten luominen on kätevää: palvelu ymmärtää venäjän kielen, voit kirjoittaa esimerkiksi “huomenna viidessä illalla”.

Todoist on saatavilla useimmilla alustoilla ja sillä on venäjänkielinen ympäri vuorokauden tekninen tuki. Riittävät toiminnot riittävät listojen järjestämiseen. Maksullinen versio on kätevämpää, tiedostojen liittäminen on mahdollista.

Todoist →

Google Keep

Tehtävien luettelo Google Keepissä

Google Keep on yksi suosituimmista ilmaisista verkkokannetuista. Se yhdistää yksinkertaisuuden ja edistyneiden asetusten.

Ensinnäkin voit tehdä paitsi tavallisia muistiinpanoja, myös tarkistuslistoja, muistiinpanoja liitteenä olevien tiedostojen kanssa, piirrokset (Google Keepissä on yksinkertainen graafinen editori) ja äänitiedostot. Jos et ole tyytyväinen laatoitettuun näyttöön, voit ottaa käyttöön vakioisen pystysuoran luettelon. Voit merkitä tehtäviä eri väreillä ja pikavalinnoilla tai tuoda ne Google-dokumentteihin.

Toiseksi, tavallisten tehtävien jakamisen lisäksi voit asettaa muistutuksia (synkronoida “Kalenterin” kanssa) ei ainoastaan ​​ajoissa vaan myös sijainnissa. Kun esimerkiksi tulet töihin, huomaat muistutuksen.

Kolmanneksi Google Keepillä on automaattinen älykäs haku. Kun olet luonut muistiinpanoja, palvelu itse jakaa ne luokkien mukaan: esimerkiksi “Luettelot”, “Värit” (jos on merkitty tehtäviä väreillä), “Piirustukset”, “Ruoka” (jos kirjoitit jotain ruoasta). Erittäin kätevä.

Google Keep →

Trello

Tee lista Trellossa

Toinen palvelu, jota monet pitävät erinomaisesta toiminnasta. Yleensä Trello ei todellakaan ole online-muistikirja, vaan kanban-kortti. Sitä käytetään usein projektinhallintaan. Mutta luettelojen laatiminen on myös varsin sopivaa.

Trellon työympäristö. Kukin voi luoda minkä tahansa sarakkeen sarakkeita ja sijoittaa ja vetää kortteja sarakkeisiin.

Voit asettaa päivämäärät, määrittää värimerkit, liittää tiedostoja tietokoneesta, Dropbox, “Google Drive” ja OneDrive, lisätä muita jäseniä. Suodinkortit ovat värejä, tarroja tai kalenteria.

Trello →

Any.do

Tee lista online-tilassa Any.do

Any.do on yksi parhaista mobiilisuunnittelijoista, joilla on minimalistinen, miellyttävä muotoilu. Asiakkaat ovat käytettävissä Android-, iOS- ja Chrome-laajennuksina. Onko web-versio.

Luettelot on järjestetty luokkiin ja kansioihin, subtasksit ja kuvaukset lisätään. Uusi tehtävä kuuluu “Tänään” -luetteloon, mutta voit muuttaa päivämäärää.

Any.do →

Muista maito

Luettele listat Muista maito

Muista, että maito on yksi tämän luokan vanhimmista palveluista. Siinäkin voit levittää luetteloita luokkiin (henkilökohtaiset, liikeyritykset, ostot jne.) Ja lajitella ratkaisemattomat tehtävät määräaikaan mennessä.

Tehtävät voivat olla ensisijaisia, toistuvia. Voit lisätä muistiinpanoja kullekin niistä ja lykätä suoritusaikaa. Erittäin kätevä vaihtoehto on muistutuksia. Voit esimerkiksi lähettää postia tai kalenteria Gmailissa tai Skypeessä.

Muista maito →

Gmail-tehtäväluettelot

Tehtäväluettelot Gmailissa: Google-tehtävät

Gmailissa oletuksena on tehtäväluettelot, jotka synkronoidaan kalenterin kanssa. Jos niitä ei näytetä Gmailissa, sinun on otettava heidät käyttöön klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa “Sähköposti” -painiketta ja valitsemalla Tehtävät-kohde.

Google-teemoilla on verkkoversio. Voit myös asentaa uuden välilehden Tehtävät-laajennukseen ja luettelo näkyy aina, kun avaat uuden Chrome-välilehden.

Google-tehtävät →

WorkFlowy

Listojen luominen WorkFlowy-palvelussa

WorkFlowy on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat vapaata tilaa, puhtaita paperiarkkeja ja vain tarpeellisimpia asioita silmiesi edessä.

Sinulle näytetään tyhjä valkoinen ruutu, jossa voit luoda luetteloita ja muistiinpanoja niille. Kun siirrät hiiren osoittimen päälle, näkyvät ohjauspainikkeet, jotka mahdollistavat tehtävän sulkemisen, jakamisen ja muiden toimintojen suorittamisen.

Palvelua ei voi kutsua intuitiiviseksi, mutta sillä on yksityiskohtainen englanninkielinen ohje video-ohjeista.

WorkFlowy →

Loading...