Cafe4tune: 3D-sosiaalinen verkosto, jolla on laaja ominaisuus

Sosiaaliset verkostot kasvavat edelleen. Jotkut pitävät tästä, mutta jotkut eivät, mutta tosiasia on: ihmiset pitävät siitä siellä. Teknologiat eivät pysy paikallaan, ja nyt henkilö ei voi yksinkertaisesti luoda profiiliaan tietotilassa, vaan myös upottaa itsensä täysipainoiseen kolmiulotteiseen maailmaan, joka on mukautettu kullekin käyttäjälle. Ensimmäinen vakavasti toteutettu lähestymistapa sosiaalisiin verkkoihin voidaan kutsua projektiksi nimeltä Cafe4tune, joka on todellinen 3D-sosiaalinen verkosto.

Cafe4tune

Viestintä ilman rajoja

On paljon vuorovaikutusvaihtoehtoja. Esimerkiksi Moskovan asuva, joka kävelee pitkin punaista aukiota, voi sattumalta nähdä hänen tuttavansa näytöllä ohikulkijoiden keskuudessa. Sitten he voivat mennä läheiseen kahvilaan ja jutella kätevästi – chat-, ääni- tai videokonferenssitilassa ja samalla kuunnella musiikkia tai katsoa jalkapallo-ottelun lähetystä ammattimaiseen kameraan tai matkapuhelimeen. Lähettämättömät voivat löytää sen hakukoneesta ja katsoa missä tahansa sopivassa ajassa.

Mielenkiintoisia tuttavuuksia

Verkko on täynnä uusia toimintoja. Jokainen käyttäjä voi luoda oman flirttailupyynnön ja Cafe4tune kyselyn ja hakukriteerien vastaavuuksien perusteella houkuttelee yhteensopivia käyttäjiä yksityiseen chat-ikkunaan. Molempien käyttäjien suostumuksella niiden todelliset profiilit ovat toistensa saatavilla ja he voivat aloittaa viestinnän.

Tällä hetkellä on vaikea löytää palvelu, jossa käyttäjä voisi poimia pari samaan aikaan, jutella ystävien kanssa chatissa tai äänellä, jotta esitys heidän tuotteensa, laulaa karaokea tai katsella verkossa lähetyksenä konsertti suosikki laulaja tai jalkapallo-ottelu. Ja kaiken tämän kanssa, katsokaa itseäsi näytöllä.

Uutiset

Yksi suunnitelluista Cafe4tune-pelimerkkeistä on uutislehti World Wide Webistä. Myös online-radion toimintoa odotetaan niille, jotka ovat mukavampia kuulo-uutisia korvalla. No, tai vain kuunnella musiikkia, kiinni suosikki aaltosi.

Muokkausvapaus

Cafe4tunessa samaan tiliin voit luoda useita henkilökohtaisia ​​sivuja, joista jokaisella on omat tietosuoja-asetukset. Samalla voit muuttaa tilissäsi olevia tietoja, myös etu- ja sukunimeäsi. Toinen ero Cafe4tune: ystävien yhteystiedot, yleisen luettelon lisäksi, joka on puun muodossa – joten näet kuka on ystävä, kenen kanssa.

Virtuaaliset vaalit

Palvelu pyrkii yhdistämään todellisen elämän ja verkkotilan rajat, kunhan nykyaikaiset teknologiat ja viestintävälineet sallivat sen. Tällä hetkellä “virtuaaliset vaalit” järjestävät kansanäänestyksiä eri maiden käyttäjien keskuudessa, nimitykset tehdään. Tällä hetkellä sivustolla on maita, joiden johtajat on jo valittu. Jokaisella johtajalla on oma henkilökohtainen sivu, josta jokainen käyttäjä voi esittää kysymyksen, joka kiinnostaa häntä.

viihde

Vuonna Cafe4tune olemassa suuri määrä virkistysvoimavarojen, pelit (shakki, backgammon, korttipelit jne), joka on varustettu paitsi suoran osien pelin, mutta myös videon ja äänen välistä viestintää osallistujien. Kehittäjät suunnittelevat pelien pelaamista puhelimille, virtuaalisia vaatteita 3D-avatarille ja paljon muuta.

Liiketoimintaedut

Cafe4tune tarjoaa tehokkaita ja edullisia yritystoiminnan edistämisvälineitä: kyky tarjota tuotteita ja palveluita, tuotemainonnan sijoittaminen (linkki mainostajan sivustoon), verkkokaupan organisointi. Tällä hetkellä useat palvelut ovat käynnissä.

Cafe4tune merkittävä asia on, että sivusto on toiminut 45 maailman kielillä, joten mainostajien ei tarvitse miettiä, onko heidän yleisönsä puhuu Englanti. Voit yksinkertaisesti sijoittaa mainoksen sen maan kielelle, jossa kohdeyleisö elää. On työkalupakki virtuaalisten myymälöiden, taidegallerioiden ja näyttelyhalleiden luomiseen mahdollisuuden verkkokaupan järjestämiseen. Virtuaaliset tilat yhdistävät asiakkaat säännöllisinä vierailijoina kauppoihin, gallerioihin ja muihin tiloihin, ja niitä voidaan käyttää myös omissa liiketoimintaprojekteissaan.

Luojista

“Cafe4tunesta tuli ensimmäinen sosiaalinen verkosto, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja nykyinen beta-versio venäjällä. Meille on erittäin tärkeää, IVY-markkinoilla, yksi johtavista sosiaalisten verkostojen tänään, ja haluamme yllättää venäjänkieliset Internetin käyttäjiä “hybridi” tuotetta, jossa on ei-standardi käsite, eroaa jo tunnettu sosiaaliset verkostot”, – sanoi Artashes Ikonomidis toimitusjohtaja Cafe4tune.

Cafe4tune.com