Instagramin mobiilisivustolla voit nyt julkaista valokuvia

Uusi ominaisuus ei salli videoiden lataamista, päällekkäisten suodattimien, sisällön lisäämistä historiassa ja lähettää suoria viestejä. Editointi on myös hyvin vähäistä: valokuvia voidaan kääntää vain. Painike vaihtaa neliön ja täysikokoisen kuvamuodon välillä.

Instagramin mobiiliversiossa on myös yksinkertaistettu haku-välilehti. Sivulla on julkaisuja, jotka saattavat olla käyttäjälle mielenkiintoisia. TechCrunch kertoo, että yritys alkoi testata ominaisuutta maaliskuussa.

Aikaisemmin palvelun mobiilisivustolla voit tarkastella vain ilmoituksia ja teippiä. Nyt se näyttää melkein identtiseltä sovelluksen kanssa. On huomattava, että innovaatio ei koske Instagramin työpöytäversiota: valokuvien lataaminen toimii vain älypuhelimille ja tablet-laitteille.

Yhtiö totesi, että mobiilisivusto “auttaa ihmisiä käyttämään Instagramia entistä paremmin ilman riippuvuutta laitteesta ja verkosta”. Viime kuussa samaan tarkoitukseen kehittäjät lisäsivät offline-tilan Android-sovellukseen, jonka kautta voit käyttää palvelua ilman Internet-yhteyttä.

Loading...