Mistä saat vastauksen mihin tahansa kysymykseen, jos Google-haku ei tuota tuloksia

Kaikki kysymysten ja vastausten alustat toimivat suunnilleen samalla tavalla. Rekisteröity, julkaise kysymys oikeaan otsikkoon ja odota. Järjestelmä näyttää sen kiinnostuneille käyttäjille, ja kun he vastaavat, saat ilmoituksia. Jokainen osallistuja voi äänestää haluamastaan ​​vastauksesta, joten parhaiden luokitus muodostuu.

Yleisesti jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen määrä pisteitä, jotka veloitetaan niille annetuista vastauksista. Mitä korkeampi tämä luku on, sitä korkeampi on osallistujan mainetta yhteisössä.

Katsotaanpa useita tällaisia ​​sivustoja.

1. Vastaukset Mail.Ru: lle

RuNetin vanhin kysymyksiin ja vastauksiin vaikuttava yleisö. Aluksi voit pyytää muita osallistujia jopa viisi kertaa päivässä. Tämä luku kasvaa, kun itse vastaa muiden ihmisten kysymyksiin ja suorittaa muita toimintoja palvelussa.

Yhteisössä voit esittää kahdenlaisia ​​kysymyksiä: standardi ja kyselyn muodossa, johon kuuluu ehdotettujen vastausten käyttäjien äänestäminen.

«Vastaukset Mail.Ru» →

2. Kysymys

Vastausten määrällä ja niiden ulkonäön nopeudella tämä yhteisö on huonompi kuin “Mail.Ru Responses”. Mutta huomautukseni mukaan vastausten laatu on parempi TheQuestionilla. Täältä löydät muun muassa tunnettujen henkilöiden tilejä, jotka vastaavat kysymyksiinsä kuuluviin kysymyksiin.

Jos kysymyksesi jää vastattavaksi, voit käsitellä sen käyttäjälle, joka katsoo itsensä asianomaiseksi aiheeksi. Mutta tällaisten suorien pyyntöjen määrä on rajallinen: seitsemän muutoksenhaun jälkeen sinun on vastattava vähintään toisen henkilön kysymykseen.

Kysymys →

3. Leivänpaahdin

Erittäin erikoistunut sivusto, joka on suunniteltu vastauksiin ja IT-aiheisiin kysymyksiin. Jos haluat oppia jotain ohjelmistokehityksestä, web-suunnittelusta, ohjelmistosta, palveluista tai PC-komponenteista, ota yhteyttä tämän resurssin käyttäjille. Tässä on helpoin tapa löytää teknisiä asiantuntijoita, jotka haluavat jakaa tietoa venäjäksi.

«Leivänpaahdin» →

4. Quora

Yksi suosituimmista kansainvälisistä sivustoista tiedon jakamiseen. Nyt Quora tukee englantia ja espanjaa. Täältä löydät lukuisia otsikoita kysymyksiin ja valtavaa yleisöä käyttäjiä, jotka ovat valmiita auttamaan. Jälkimmäisistä on paljon julkisuuden henkilöitä, jotka myös osallistuvat keskusteluihin.

Voit esittää kysymyksiä kaikille osallistujille ja käsitellä niitä tietyille sivuston asiantuntijoille. Suosituimpia aiheita käyttävät käyttäjät ja palveluvalvojat muodostavat yhdessä yksityiskohtaiset tietosanakirjat vastaukset wiki-artikkeleissa.

Quora →

5. Pinoa vaihto

Toinen tärkeä kansainvälinen kysymysten ja vastausten palvelu, kilpailija Quora. Stack Exchange on koko sivustoverkosto, joista kukin on omistettu erilliselle tietämykselle: koulutus, buddhalaisuus, tietokonegrafiikka ja paljon muuta. Tunnetuin sivusto on Stack Overflow, joka on maailman suurin ohjelmoijien yhteisö.

Stack Exchange keskittyy englanninkieliseen yleisöön, mutta palvelu sisältää sivustoja muilla kielillä. Esimerkiksi useissa yhteisöissä kommunikoidaan venäjäksi. Tämä sivusto opiskelijoille, opettajille ja kielitieteilijöille venäjänkielellä ja “venäjän kielellä” sekä paikallisen version Stack Overflow -ohjelmasta Venäjän ohjelmoijille.

Stack Exchange →