10 bots “VKontakte”, som hjælper med at bruge tid og have det sjovt

1. Lucky Bot

Lucky Bot hjælper dig med at søge efter lotteripræmier “VKontakte” efter byer og kategorier. Søgningen udføres med søgeord, så resultaterne er endda i meget små byer. Du kan opsætte automatiske advarsler. Og dem, der ikke kan lide uger for at vente på resultaterne af konkurrencen, vil boten tale om tegningerne, hvis opsummering vil finde sted i den nuværende eller næste dag.

Gå til bot samfundet →

2. The Boat Cook

Ved hjælp af denne bot kan du altid finde en interessant opskrift. Hvis den ønskede skål ikke blev fundet, kan du altid stole på sagens vilje: send “Op”, og botten vil give opskriften til din smag. Svarene ledsages af GIF-animationer.

Gå til bot samfundet →

3. Film | båd

Send denne bot navnet på filmgenren, og han vil tilbyde en mulighed for aftenvisning. Og hvis der er problemer med genren, vil bot tilbyde en tilfældig film eller en serie.

Gå til bot samfundet →

4. Bot af Ginny | Akinator

Den samme “Akinator”, der kan gætte det opfattede tegn ved hjælp af flere spørgsmål. Nu i form af en bot “VKontakte”.

Gå til bot samfundet →

5. FaceApp – Bot

Hvis du vil hengive FaceApp, men du ikke vil installere en separat applikation på din smartphone, skal du prøve at gøre det samme med botversionen af ​​den populære editor.

Gå til bot samfundet →

6. Oversætter

En smart internetoversætter, der kender næsten hundrede sprog. For arbejde kræver et abonnement til offentligheden.

Gå til bot samfundet →

7. Vejret

En bot, der vil give præcise data om det aktuelle vejr i din by og vil foreslå en prognose for et givet nummer. Viser temperatur og vindhastighed.

Gå til bot samfundet →

8. AudD S

En bot, der kan dekryptere og oversætte talebeskeder til et andet sprog. Svaret tilbydes i form af tekst og lyd, og du kan vælge en af ​​seks stemmer og tre intonationer fra announceren. Du kan også give indledende oplysninger ikke i stemme, men i tekst og bruge AudD S til at udtale meddelelserne.

Gå til bot samfundet →

9. En smuk kok

En anden kulinarisk bot, der søger efter nøgleord. Mange opskrifter ledsages af et sæt fotos med et lækkert madlavningsresultat. Hvis der ikke findes noget, kan du altid henvende dig til selve “Chesty Chef” -samfundet: På væggen og i gruppens album er titusindvis af opskrifter blevet udgivet.

Gå til bot samfundet →

10. Afspilningsliste Bot | Musik med humør

En bot tilbyder spillelister til det valgte humør. I hver samling tre spor og det tilsvarende citat. Nogle gange er der interessante kompositioner, mens musikken næsten ikke gentages.

Gå til bot samfundet →