Codemonkey – spændende læringsprogrammering for børn

Alle forældre ved meget godt, hvor svært det er at rive deres børn fra spillet og sætte dem ned for lektioner. Især når man skal studere noget kedeligt og kompliceret, for eksempel programmering. Men skaberne af webstedet CodeMonkey besluttede at henvende sig til læringsprocessen fra højre side og gjorde det til et spændende spil. Fra sådan programmering vil det være svært at rive ikke kun børn, men også deres forældre.

CodeMonkey – Dette er et simpelt online spil, hvorunder børn kan kende de grundlæggende grunde til programmering. Hele processen er opdelt i separate niveauer, og det er usandsynligt, at du bliver nødt til at videregive hver enkelt mere end et par minutter. På ethvert tidspunkt kan du afbryde passagen (fremskridt er gemt) eller gå tilbage et par trin.

CodeMonkey niveauer

Under spillet bliver barnet nødt til at klare en lille abe, der går rundt på spilleområdet og samler bananer. For at gøre dette, skal spilleren gøre en kæde af kommandoer i højre rude tekst, og derefter starte dem til udførelse. Hvert niveau gives hints, så selv skolebørnene i lavere klasser vil kunne klare opgaven. Desuden er tjenesten Russified, og opgaverne øger gradvist deres kompleksitet gradvist. Alt starter med meget enkle handlinger, men så lærer barnet at lave rigtig komplicerede algoritmer.

CodeMonkey programmering

Samlet set er dette online kursus et godt eksempel på, hvordan studere lige komplekse ting kan være spændende og spændende. Vi anbefaler på det kraftigste, at du viser CodeMonkey til dit barn.

CodeMonkey