“Google. Air billetter”: Det er endnu billigere og mere bekvemt at flyve

Populært i Vesten blev Google Flights-tjenesten lanceret i Rusland under navnet “Google. Air tickets”.

Tjenesten er fuldt russificeret: alle navne er korrekt tilbøjelige, og beregninger er lavet i rubler under hensyntagen til lokale gebyrer.

Service «Google.Avia billetter»: fly

I øjeblikket fungerer hovedfunktionaliteten: Du kan indtaste flyvetider og åbne et kort for at se aktuelle priser og destinationer rundt om i verden. Servicen opfylder som standard brugeren med et kort over Europa og tilbyder de billigste billetter i Rusland (der er integration med Google Maps). På baggrund af forespørgslen udarbejdes en liste med anbefalinger.

For at arbejde med tjenesten “Google. Air billetter” er det nok at indtaste udgangspunkt og destination (du kan vælge både byen og en bestemt lufthavn). Brugeren vil blive tilbudt at vælge billetter til hver dato i kalenderen i realtid. Blandt de tilgængelige filtre – antallet af overførsler, de samlede omkostninger ved flyvningen, flyselskabet, tidspunktet for afgang og ankomst, flyets varighed og serviceklasse. Praktisk indset muligheden for at købe billetter der og tilbage: du kan ændre returflyvningen.

Tjenesten giver dig mulighed for at sammenligne prisen på billetter til forskellige lufthavne i samme by. Budgetvalg er fremhævet i farve. De bedste flyvninger med forholdet “priskvalitet” er grupperet separat.

Efter at have valgt det rigtige fly, kan du hurtigt gå til partnerens hjemmeside og bestille billetter. Du kan arbejde med Google.Avibilets fra mobile enheder og pc’er.

Selvfølgelig kunne Google ikke afvise fra analytics: tjenesten gør det muligt at gemme den planlagte rute og spore priser for den. Derudover leverer tjenesten lokale tips og anbefalinger, der sparer penge.

I tilfælde af manglende ideer kan du bruge knappen “Jeg føler mig heldig!” Når du klikker på, hvor du får ideer til rejsen.

I fremtiden vil servicen “Google.Avia-billetter” ifølge udviklerne få fuld funktionalitet, hvilket brugere af andre lande havde tid til at evaluere. Det er baseret på fuld integration af tjenesten med søgesystemet: Når søgemaskinen indtaster en søgning med det geografiske navn og ordet “billet”, udsender søgemaskinen en separat blok af forslag fra “Air Tickets”. Sådan arbejde med tjenesten vil være tilgængeligt i Rusland inden for få uger.

Loading...