Hvor finder du gode og lovfrie billeder

Gode ​​billeder med høj kvalitet gør dit websted mere interessant i en visuel forstand. Stillinger, suppleret med smukke billeder, tiltrækker opmærksomhed, herunder i sociale netværk, som f.eks. Twitter eller Facebook. Find kvalitetsbilleder på internettet uden at krænke ophavsrettigheder, det er nemt nok, bare brug for at vide, hvor de skal se. Her er 15 store gratis fotobiblioteker, du kan bruge i dine projekter.

Hvorfor at finde et gratis foto er svært

På internettet er der billioner af billeder, der kan findes via Google-søgning. Billeder i offentlig adgang eller under en Creative Commons-licens kan frit anvendes i deres projekter, både personlige og kommercielle, og du vil ikke have nogen ophavsretlige problemer.

Men her er der et problem: Google viser ikke de bedste gratis billeder først. Først ses i udstedelsen af ​​fotos fra lagergallerier, hvor du skal købe dem individuelt eller abonnere. Gode ​​gratis billeder går tabt.

Så hvis Google ikke hjælper dig med at finde et anstændigt billede, er der nogle få steder, hvor du kan vælge og downloade gode billeder gratis.

1. Unsplash

Unsplash er næsten en halv million billeder grupperet af tematiske samlinger. Du kan også søge efter nødvendige blandt dem ved at søge efter tags. Alle billeder under licens af CCO, så de kan anvendes frit i projekter.

Unsplash.com →

2. Google.com (Life)

Her kan du finde millioner af historiske billeder af rigtige mennesker og begivenheder. For at finde sådanne billeder skal du tilføje “kilde: liv” til den sædvanlige søgeforespørgsel, og du vil kun se billeder fra livet. Disse billeder kan bruges til personlige, ikke-kommercielle projekter.

Google.com (Life) →

3. Flickr

Dette er en cool ressource, hvor du kan finde billeder i høj kvalitet under Creative Commons-licensen. Også på flimmer er der en særlig sektion af Det Britiske Bibliotek (British Library), hvor du kan finde millioner af vintagebilleder, downloade dem gratis og bruge til dine egne behov.

Flickr →

4. Picjumbo

Her finder du billeder af høj kvalitet til personlig og kommerciel brug. Ejeren af ​​webstedet selv laver disse billeder og alt, hvad han kræver til gengæld – angivelsen af ​​hans forfatterskab. Her kan du også abonnere på nyhedsbrevet og modtage billeder via e-mail.

Picjubmo →

5.Pixabay

Alle billeder fra denne ressource er under Creative Commons-licensen, og du kan bruge dem overalt. Som Flickr kan du se billeder fra kameramodellen her.

Pixabay →

6. Offentligt domænearkiv

Dette er en imponerende online opbevaring af gratis billeder, hvor alle billeder er pænt kategoriseret. Du kan registrere og modtage nye billeder hver uge.

Public Domain Archive →

7.Wikimedia Commons

På dette websted er der mere end 21 millioner billeder med fri licens eller offentlig adgang. Du kan søge efter billeder efter kategori eller søgeord.

Wikimedia Commons →

8. Super Famous

En anden cool ressource, hvor du kan downloade billeder i høj opløsning, hvorfra blot fanger ånden. Billeder er licenseret under Creative Commons navngivelse. De kan bruges med henvisning til forfatteren.

Super Famous →

9. Ny gammel lager

Her finder du mange vintage fotos fra offentlige arkiver, som du frit kan bruge uden at krænke ophavsret. Især sej, de vil se i stillingerne i forbindelse med historien.

Ny gammel lager →

10. Gratis billeder

Dette er en af ​​de største lagre af gratis billeder og grafik, men for at downloade billeder skal du registrere.

Gratis billeder →

11. Morgue File

Webstedet har mere end 300 tusind gratis billeder, og du kan bruge dem til ethvert formål, selv uden at nævne forfatterskab. I galleriet kan du ikke kun downloade billeder, men også redigere dem – men denne funktion er betalt.

Morgue File →

12. Gratis Stock Billeder

Russisk online foto-prøve med 30.000 billeder i høj opløsning. Billeder er tilgængelige gratis selv til kommercielle formål. Kuratorer i projektgruppen billeder i kategorier, så hvert billede er på plads og tålmodigt venter, indtil du finder det.

Gratis Stock Billeder →

13. Offentlige domænebilleder

På hjemmesiden er der tusindvis af gratis fotografier, som du kan bruge til ethvert formål, men du skal angive forfatterskabet. I modsætning til mange lignende websteder, hvor brugere tilføjer fotos, på Public Domain Photos, laves alle billeder af ressourcefotografer.

Public Domain Photos →

14. IM gratis

Der er mange gratis billeder i høj kvalitet, som kan bruges til kommercielle formål. For det meste kommer billeder med Flickr og kræver forfatterens omtale.

IM gratis →

15. Foto Pin

På denne side finder du også gratis billeder fra Flickr, billeder med Creative Commons licensen. For ikke at gemme billeder på din server, kan du kopiere koden og tilføje billedet til dit websted.

Photo Pin →

Hvordan man ikke gentager andre websteder

Det skal huskes, at du ikke kun bruger gratis opbevaring af fotos, og nogle smukke billeder kan allerede hænge på internettet i lang tid i et dusin andre artikler.

For ikke at gentage, før du indsætter billeder på webstedet, skal du kontrollere Google Images, hvor ofte dette billede findes på andre websteder.

Jeg tror, ​​at disse gratis repositorier er nok til at udfylde din blog eller hjemmeside med farverigt og visuelt interessant indhold.

Alle smukke blogs og høj deltagelse.