Hvor kan jeg finde gratis og gratis musik til mine projekter?

Internettet indeholder et uendeligt antal forskellige lyd-, video- og grafikmaterialer til enhver smag. Men ikke alle kan nemt tages og bruges til deres eget formål, især hvis dit projekt planlægger at gå ud over en snæver kreds af familie og venner. Derfor vil vi tilbyde dig en liste over ressourcer, der indeholder gratis og vigtigst ikke-relaterede lydmaterialer. Her finder du musikalske kompositioner, prøver, bare lyde til dine film, spil, præsentationer, programmer og andre udviklinger.

Alle websteder i denne anmeldelse indeholder materialer, der er distribueret under Creative Commons-licensen. Dette indebærer flere forskellige anvendelser og redigeringer. På de specifikke begrænsninger af hvert materiale skal du søge efter oplysninger på det relevante websted. Om licensen til Creative Commons generelt og dens typer kan læses her.

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud er en meget populær ressource til folk, der vil dele deres musik, podcasts og meget mere, så det er ikke overraskende, at du kan finde her mange materialer under Creative Commons-licensen. Den nemmeste måde at finde kvalitetslyde på er at besøge en speciel gruppe, som i øjeblikket har mere end 3.500 klip. Der er også flere konti med speciale i frit indhold. Først og fremmest er vi cc og Crazy Language.

Jamendo

Jamendo

Jamendo har et bibliotek med mere end 400.000 spor, men ikke alle er tilgængelige under en Creative Commons-licens, så vær opmærksom på dette, når du vælger musik fra dette websted. Oplysninger om mulige anvendelser findes nederst på siden af ​​hvert spor.

Audionautix

Audionautix

Audionautix indeholder kun musik, der er licenseret under Creative Commons 3.0. Det betyder, at du frit kan kopiere og remixe, samt bruge til kommercielle formål. Et godt træk ved denne ressource er, at det giver dig mulighed for at søge efter spor ikke kun efter genre, men også af stemning og tempo. Det vil hjælpe dig med at finde det ideelle spor til dit projekt meget lettere.

Gratis musikarkiv

Gratis musikarkiv

Sloganet på dette websted vil du helt sikkert lide: “Det er ikke bare fri musik, det er god musik.” Du kan søge efter musik med navnet på skaberen eller genren. Siden for hvert album eller spor angiver mulige måder at bruge det på. Al musik er tilgængelig til download.

FreeSound

FreeSound

FreeSound giver sine besøgende mulighed for at søge efter musik efter tags. En enorm tag cloud giver dig et glimrende tip, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken type sang du har brug for. For at downloade skal du have en gratis registrering.

Incompetech

Incompetech

Musikbiblioteket på dette websted er organiseret af genrer og humør, og har også et søgesystem. Du kan bruge dette indhold frit, forudsat at forfatterskab er angivet, men hvis du ikke gør det, skal du lave et lille bidrag til hjemmesiden udviklingsfond.

Musopen

Musopen

Denne ressource indeholder klassiske værker, der er offentligt tilgængelige. Her kan du ikke bare downloade lydoptagelser, men også musikalske scoringer. Der er en rubrikering af komponister og kunstnere. Hvis du vil tale dit arbejde med tidløse klassikere, så finder du alt, hvad du har brug for.

Andre nyttige ressourcer

Hvis du ikke fandt et passende lydspor på tidligere websteder, så kan du fortsætte forskningen her:

CCMixter

Bumpfoot

CCTrax

iBeat

Audiofarm

Loading...