Integram vil tilføje Slack funktionalitet til Telegram

Den anden dag en gratis service til organisering af virksomheders og udviklers arbejde, meddelte Slack en hacking, der fandt sted i februar 2015. Det er kendt, at indtrengere havde uautoriseret adgang til en database over brugere i omkring fire dage. I øjeblikket er deres adgang til systemet allerede blokeret, men for nogen kan det blive et seriøst argument for at skifte til tofaktors godkendelse eller alternativer, der søger efter et værktøj til løsning af lignende problemer.

Under sådanne omstændigheder viste frigivelsen af ​​Integram sig at være meget nyttig. Faktisk er det kun et specielt programmeret bruger-bot-telegram, som du skal føje til din gruppe chat. Derefter vil du modtage en automatisk besked med instruktioner og et universelt link til yderligere tilpasning.

Integram hidtil kun virker med GitHub, BitBucket og Trello. I fremtiden lover udviklere at implementere support til flere tredjepartstjenester. For at konfigurere den samme afsendelse af advarsler til Telegram, at i Trello har nogle kort ændret sig eller nye er blevet tilføjet, er det muligt i to klik.

Udgivelsen af ​​Integram gik ikke ubemærket af udviklerne af Telegram. Tilfældighed, men den samme dag sendte firmaet en opdatering til beta-versionen af ​​sin klient til OS X, som løste problemet med at invitere kontakter til chat på deres bruger. Hvis du endnu ikke har modtaget opdateringen, eller hvis denne funktion ikke virker i din messenger-klient, skal du først oprette en privat dialog og skrive en besked der for at tilføje @integram. Som svar vil du modtage kontaktoplysningerne for den service, du skal overføre til din kontaktliste.

I betragtning af regelmæssige forbedringer og nyskabelser, enkelhed, bekvemmelighed, cloud storage-funktion, gruppechatfunktioner og mange andre fordele, er Telegram sammen med Integram underordnet Slack primært af antallet af understøttede tredjepartstjenester. Integram annoncerede allerede åbenheden i API’en, hvilket betyder at deres liste snart bliver suppleret med nye navne.

Telegram Web