Kun to klik adskiller dig fra +200 GB i Cloud Storage OneDrive

Den første handling er designet til at opfordre dig til at begynde at bruge søgningen Bing. Nydelsen er tvivlsom, men for dette vil Microsoft give dig et ekstra hundrede gigabyte i en periode på to år. Indledningsvis var deltagerne forpligtet til at registrere sig med Bing Rewards-programmet, som også kun handlede for amerikanske brugere.

OneDrive 5

Men så gik noget galt, eller vilkårene for handlingen blev ændret – det er ligegyldigt. Den nederste linje er, at nu alle fra hvor som helst kan modtage en pris ved blot at klikke på dette link. Selvfølgelig skal du have en gyldig Microsoft-konto.

Den anden forfremmelse er for Dropbox-brugere. For at lokke dem til siden af ​​deres cloud storage, giver Microsoft dem yderligere 100 GB gratis i et år. Men de, der ønsker at bruge dette tilbud, skal tage flere handlinger.

1. Følg dette link.

OneDrive 1

2. Tryk på den blå knap. Du bliver bedt om at indtaste kontooplysningerne for Dropbox-kontoen og gemme en fil i denne cloud storage.

OneDrive 3

3. Gem den foreslåede fil, som er en referencevejledning til at arbejde med OneDrive. Derefter bliver du omdirigeret til servicesiden til OneDrive-tjenesten, hvor du med egne øjne kan sikre, at du har bonusfrie gigabyte.

OneDrive 4

Personligt fik jeg det, og jeg fik ekstra plads i begge kampagner. Og lykkedes det dig?

Loading...