Sådan oprettes og udgives din journal

Hvis du vil teste dig selv i udgivelsen, hjælper Joomag webservice dig. Dette er en kraftfuld redaktør af virtuelle magasiner og samtidig en platform for deres forfremmelse og indtjening. Du kan bruge Joomag uden programmeringsfærdigheder.

Sådan opretter du et blad i Joomag

Efter at du har registreret dig på Joomag webstedet, vil du blive taget til afsnittet “Mine publikationer”. Denne menu styrer dine fremtidige tidsskrifter.

For at tilføje en ny udgave, klik på “Opret en publikation”. Derefter kan du starte med en tom side, vælge en passende skabelon fra Joomag-mappen eller indlæse din PDF som kildefilen.

Når du har valgt valget, skal du klikke på “Opret en publikation” igen og i den næste menu klikke på blyant og papirikonet og derefter klikke på “Rediger”. Systemet lancerer den visuelle editor. Tjenesten bruger Flash-teknologi, så aktiver den, når Joomag beder om det.

Sådan opretter du et blad i Joomag

Redaktøren tilbyder mange værktøjer, der kan hjælpe med at realisere al din kreativitet. Du kan f.eks. Tilføje og formatere tekst, indsætte forskellige former, billeder og videoer. Systemet giver dig mulighed for at finjustere layoutet af elementer på virtuelle sider. Alle ændringer vises i realtid.

For at gøre det lettere for brugerne at forstå de rige funktioner i editoren, har Joomag-webstedet en detaljeret videnbase på russisk.

Sådan publiceres et magasin

Når du har gennemført arbejdet med dit mesterværk, skal du klikke på “Gem” og efter – “Start”. Følg derefter systemanmodninger for at konfigurere publiceringsindstillingerne. I processen skal du angive, hvem der vil kunne se bladet på et direkte link, og også vælge en rubrik og beskrivelse til distribution via Joomag-kanalerne: en webkiosk og mobil service applikationer.

Sådan publiceres et magasin

Detaljer om indstillingerne for forfremmelse, periodicitet og salg af magasiner, du kan læse i specielle afsnit af hjælpen på Joomags websted.

Hvad du kan få gratis

Den gratis takstplan er designet til en bruger og indeholder 500 MB plads til opbevaring af magasiner med begrænset salgsfremmende og indtjening. Du kan f.eks. Ikke bruge SEO-funktioner i tjenesten, og op til 100 personer kan abonnere på magasins emaildistribution. Derudover vil du ikke få lov til at tjene på læsere.

Hvad du kan få gratis

Betalede priser starter ved $ 9 om måneden. De er velegnede både for singler og for teamets arbejde hos flere brugere over generelle logs. Jo højere den månedlige betaling, jo mere en person kan oprette forbindelse til holdet. Og jo flere vil de modtage værktøjer til at fremme og sælge indhold.

Joomag →

Loading...