Screencast-O-Matic – service til oprettelse af screencasts i to klik

Screencast – en video af, hvad der sker på skærmen, ofte ledsaget af lyd eller tekst kommentarer, der forklarer handlingen. Oftest anvendes til at demonstrere mulighederne i programmet eller tjeneste, skabe træningsvideoer, demonstrationer af edb-problemer og metoder til at løse dem. Der er mange programmer til at optage screencasts, men de fleste af dem er betalt eller svært at mestre. Vi ønsker at introducere dig på en enkel måde at optage en sådan video uden nogen indsats.

Screencast-O-Matic - service til oprettelse af screencasts i to klik

Screencast-O-Matic Er en online videooptagelsestjeneste til skærmindhold, der fungerer direkte i din browser. Således kan du bruge denne service uanset operativsystemet, det vigtigste er, at din browser understøtter Java.

Det er meget nemt at optage en screencast. På hovedsiden af ​​tjenesten trykker vi på knappen Start optagelse, så er vi enige om lanceringen af ​​Java-applet. Som følge heraf vises en særlig ramme oven på alle vinduer, der angiver fangstgrænserne og et panel med kontrolknapper. Du kan ændre rammens størrelse ved blot at trække grænserne, eller ved at vælge en af ​​forudindstillingerne.

Screencast-O-Matic service muligheder

Videooptagelsen starter, når du trykker på den røde knap. Det er muligt at optage lydkommentarer fra en mikrofon eller video fra et webcam. Det er muligt at sætte pause og genoptage, men klipens varighed bør ikke overstige 15 minutter. For at afslutte optagelsen, tryk på knappen Udført og du bliver bedt om at gemme videoen på serveren af ​​tjenesten (registrering påkrævet), på YouTube eller på computerens harddisk.

hvordan man laver videooptagelse fra skærmen

Test video, optaget ved skrivningen af ​​dette indlæg, kan du se her. Bemærk, at når du optager, tilføjes markørens markeringseffekt, og alle klik er markeret med blåt, hvilket gør det, der sker på skærmen, endnu klarere uden kommentarer.

Screencast-O-Matic er et glimrende værktøj til videooptagelse af, hvad der sker på skærmen. Enkelt og bekvemt, der arbejder i ethvert operativsystem, kan det være nyttigt, hvis du har brug for at demonstrere en løsning på et computerproblem, at oprette video-øvelser eller funktionerne i et program eller en tjeneste. Fortjent sted i yndlingsbogmærker.

Screencast-O-Matic

Loading...