Skyscanner: hvordan man finder billig flybillet i et par minutter

Det er svært at ikke være enig i, at rejse på lange afstande er mere behageligt på vingerne. Der er kun et problem: hvordan man minimerer omkostningerne ved en flyvning? Med udviklingen af ​​internettet er der meget ændret, herunder søgning efter information. Nu behøver personen ikke at kigge efter noget selv – for ham sker det med specialiserede webtjenester. Vi fandt en meget bekvem service til søgning og booking af flybilletter, der hedder Skyscanner, og giver dig et overblik over dets chips, fordele og ulemper.

Skyscanner

Ved første øjekast glæder grænsefladens intuition og diskrethed os: Vi bliver ikke bedt om at registrere eller indtaste tonsvis af oplysninger. Vi angiver blot udgangspunkt og destination, og valget er ikke begrænset til en bestemt lufthavn. Det er ofte mere rimeligt at indstille en mere generel parameter (f.eks. Din by, hvis den har flere lufthavne). Takket være dette kan du finde en mere fordelagtig variant af flyvningen. Her er du også enig i tilbuddet om flyvninger med overførsler, samt antal billetter og alderskategori.

Skyscanner

Når ruten er bestemt, er det tid til at bestemme rejsedatoen. Meget ofte udvikler omstændighederne på en sådan måde, at en person er villig til at vente et par dage for et mere fordelagtigt tilbud om billetpriser. Skyscanner kan søge ikke kun for bestemte datoer, men også perioder i en måned og et helt år.

Skyscanner

Med denne prøve åbnes en menu før brugeren, hvor de mest rentable tilbud til hver dag i et format af en tabel eller kalender åbnes i en bekvem grafisk form.

Skyscanner

Vi vælger det korrekte antal afganger og om nødvendigt returnerer, hvorefter tjenesten vil give varianter fra alle tilgængelige flyselskaber med angivelse af alle detaljer i flyvningen.

Skyscanner

Det er kun for at se den mest søde til prisen og vælge den mest egnede i henhold til betingelserne. Hvis du vil, kan du dele tilbuddet i populære sociale netværk. For eksempel kan flybilletter til Istanbul til disse priser interessere og venner.

Skyscanner

For dem, der har brug for tid eller flyselskabet, kan du sortere tilbudene med disse kriterier i de relevante faner “Sammenlign tid” og “Sammenlign flyselskaber”.

Skyscanner

Separat vil jeg notere valget af rejsens destination direkte på kortet. Når du flytter markøren til destinationsbyen, angiver du tilgængeligheden af ​​tilgængelige fly og deres egenskaber. Således kan du hurtigt vurdere situationen med billetpriser i alle byer og byer, uden at du skal indtaste parametre for filtret et dusin gange.

Skyscanner

Ud over browseren grænseflade Skyscanner tilbyder mobile applikationer til alle populære platforme: iOS, Android, Windows Phone, Windows 8 og BlackBerry. Der er ingen mening om at tale om dem særskilt, fordi de faktisk duplikerer søgefunktionerne via webstedet, hvilket giver et godt samspil med den lille berøringsskærm.

Endelig vil jeg notere nogle ekstra nyttige Skyscanner. På siden af ​​tjenesten er der en sektion med vejledninger til begyndere inden for flyrejser. Dette er meget cool, da det vil hjælpe med at undgå mange af de problemer, som folk ubevidst støder på i forbindelse med at rejse med fly. Et andet stort plus: tilgængeligheden af ​​indbygget service til organisering af et behageligt ophold i landet og destinationsbyen. Her kan du bestille et hotel og leje en bil.

Resultatet

Generelt er tjenesten helt sikkert tilfreds. Tilsyneladende i begyndelsen også ophobet systemet med filterforslag i sidste ende retfærdiggør sig selv, så du kan finde en fuldt kompatibel billet til alle parametre. Meget tilfreds med manglen på provisioner fra selve tjenesten og den høje nøjagtighed ved beregning af billetpriser. Generelt, hvis du planlægger en tur, det være sig en ferie eller et arbejdsbesøg, gå ikke glip af muligheden for at spare penge.

Skyscanner

Loading...