Stereomood, Inmood og andre tjenester, der vil skabe humør

Musik bringer fornøjelse, øger produktiviteten, inspirerer, sparer fra ked af monotont arbejde og støjende irriterende kolleger. Det omgiver os og ledsager næsten overalt. Dens betydning er svært at overvurdere. Hver af disse fem tjenester kan gøre dig til en fremragende spilleliste med endnu ikke keder og stemningstilpassede spor. Opret dit humør ved at udforske nye og interessante musik.

Underlove

Denne russisk-sproglige tjeneste har et stort antal stemninger eller handlinger, som han vælger musik til. Der er 40 i alt, og det er mere end nok til at finde spor for dig selv. Blandt de foreslåede emner er som standard – “arbejder“”læsning“Eller”Slap af“Og nokså usædvanligt -“kodning“”gangster“Eller”Til et brusebad“. Kvaliteten af ​​valg af musik på et ret godt niveau. Vælg en afspilningsliste «arbejder“Og spille rolige og diskrete spor”Til morgenmad“- vi får let, ofte dynamiske og lette kompositioner, som bliver et glimrende soundtrack til begyndelsen af ​​en vidunderlig dag.

Hvad er dejligt, kan brugeren frit styre deres spilleliste og vælge hvilket spor der vil spille næste. Med kunstnere og musikalsk smag er alt godt. På listen finder du kendte sange fra Vampyr Weekend, Radiohead og XX, og kan også opdage mange tidligere ukendte musikband. Underlove har sine ulemper. Sporlisten ændres ikke, hvilket betyder at efter en måned kan du blive ked af at lytte til de samme sange igen og igen. Også i betragtning af at kilden til afspilningslisterne er “VKontakte” -optagelser, kan mange spor ikke reproduceres. Og sandsynligvis vil situationen i fremtiden kun blive værre. Mobile applikationer gør det heller ikke, og amatørudviklingen for Android ser ganske elendig ud.

Underlove

Stereomood

Streomood vil altid holde dig orienteret om det bedste, der har fundet sted i musikverdenen for nylig. Uanset hvilken spilleliste du vælger, vil du finde fantastiske noveller i løbet af året. St. Vincent, Flygende Lotus, Aphex Twin – hvis du ikke har tid til at se enhver musikudgivelse, vil du ikke gå glip af noget med stereoomslag. Af den måde, om stemningen. Der er mange af dem i tjenesten, og de er ikke begrænset til enkle tags. Du kan simpelthen beskrive hvad du føler (på engelsk selvfølgelig) i en separat linje, og Stereomood vil uafhængigt analysere din forespørgsel og vælge de bedste sange for dig.

Meget godt med antallet af lydoptagelser. Naskut de bliver bare ikke snart, og de opdateres tilsyneladende ganske ofte. Alle sporene du lytter til, Stereomood kan scribble direkte til Last.fm, som vil være gode nyheder for fans af denne service. Det eneste problem er, at nogle sange ikke afspilles. Dette skyldes sandsynligvis kildernes utilgængelighed i vores regioner og er en undtagelse snarere end en regel.

Tjenesten har også mobile applikationer til smartphones og tablets på iOS, Android eller Kindle Fire. Der er også et Mood O’Clock vækkeur, som vælger en passende sang hver morgen i stedet for monotone pesky signaler.

Stereomood

8tracks

8tracks henter musik bedst. Derudover ved han hvordan man kan sortere kompositioner ikke kun ved humør eller besættelse, men også efter genre. Dette bringer det maksimalt tættere på de sædvanlige streamingtjenester. Sorten af ​​kunstnere her, som i tilfælde af stereovægt, er fremragende. Brugere kan oprette deres egne afspilningslister. Næsten hver uge, i den separate sektion, vil de bedste samlinger, ifølge redaktionen, være tilgængelige.

Ikke desto mindre, ikke uden tjæreflugter. Under licensens betingelser har du kun tre sporskiftere pr. Time. Den eneste tilgængelige mulighed efter at have gennemført disse forsøg er at ændre afspilningslisten. 8tracks er tilgængelig for iOS, Android og Windows Phone, og det er gode nyheder for fans at lytte til musik på vejen.

8tracks

Deezer

Deezer er mere som en konkurrent Spotify eller Last.fm. Tjenesten har 35 millioner sange, som du kan lytte til helt gratis, kun lytter til lejlighedsvis små annonceenheder. Og hvis du er villig til at betale om en euro om måneden, kan du slippe af med dem og øge lydbithastigheden til 320 kbps. Ved første indgang vil Deezer tilbyde at vælge de udøvende kunstnere, som du kan lide, for at finde musikken mere præcist i fremtiden. Dette kan gøres i fremtiden og noterer kunstnere eller spor som favorit.

Du kan lytte til både radioanbefalinger og en separat kunstner. Samtidig er der ingen begrænsninger for at skifte, som i de ovennævnte 8tracks, og i mediebiblioteket finder du sikkert dine favoritartister. Derudover er der også diagrammer, hvor de bedste numre, kunstnere, album og spillelister af brugere er samlet.

Deezer har også radiostationer, der er dannet efter genrer og stemninger. De sidste par, men blandt dem de mest grundlæggende. Tjenesten er ikke kun tilgængelig i din browsers vindue, men har også mobile applikationer til iOS og Android.

Deezer

Inmood

Screen Shot 2014-11-30 kl 18.29.40

Inmood er Stereomood, fokuseret på det russisktalende publikum. Som i tilfældet med den tidligere version af Stereomood-designet, møder du en sky af tag-humør på hovedsiden. Nøjagtigheden af ​​udvælgelsen af ​​sammensætninger kan styres ved hjælp af tre knapper: “Kom ind i stemningen?“”Et godt spor?“Og”Fik ikke i humør?“. Samtidig er der ved siden af ​​hver sang på afspilningslisten angivet, hvor præcist det er, at sangen passer til den valgte stemning ifølge brugerne.

tjenester til stemningen

Også afspilningslisten kan kun bestå af nyheder eller de spor, der oftest falder ind i humøret – alt dette kan tilpasses inde i afspilleren. Nedenfor er TOP-10 mest egnede sange og links til lignende kunstnere. Hvis du tror at sangen ikke passer til det aktuelle humør, kan du i en separat linje give den din egen version af følelser eller indlæse en mere passende sang. Blandt manglerne i tjenesten – manglen på mobile applikationer, og nogle gange ret dårligt smag i valget af kunstnere.

Inmood

Loading...