7 zanimljivih značajki “VKontakte”, koje trebate znati

1. Kako izbrisati ciljane oglase

Da biste dobili osloboditi od oglašavanja bannera na lijevoj strani stranice je prilično jednostavan: samo promijeniti jezik sučelja “VKontakte” na engleski. Ako je prebacivanje na jezik Shakespearea i Elizabete II previše radikalno za vas, pokušajte “sovjetski”: oglašavanje će također biti izbrisano.

Kako ukloniti ciljani oglas

2. Kako slati poruke e-pošti

Već neko vrijeme VKontakte podržava mogućnost dopisivanja izvan platforme. Jednostavno počnite upisivati ​​e-poštu u adresnu liniju. Odgovor na pismo doći će vam u privatnim porukama.

Kako slati poruke na e-poštu

3. Kako dobiti besplatno “VKontakte”

Glasovi su obavezni dati darove, kupiti naljepnice i igrati neke igre. Većina korisnika mreže sigurni su da je jedini način dobivanja glasova ponovno napuniti ravnotežu pravim novcem. Ali to nije tako.

Da biste besplatno dobili glasove, morate se prijaviti na postavke, a zatim odaberite karticu “Plaćanja i prijenosi”. Pritisak na gumb “Dodaj kredit” rezultirat će odabirom izvora plaćanja. Ovdje morate kliknuti stavku “Posebne ponude”.

Slobodni VK glasovi

Prije otvaranja popisa zadataka od oglašavača. Kada kliknete na zadatak, prikazuje se detaljniji opis. Dovršite potrebne zadatke – i svoj glas.

Kako dobiti besplatan glas VC-a

4. Kako priložiti snimku zaslona

Pričvršćivanje snimke zaslona bez spremanja zasebne slikovne datoteke rezultat je zajedničkog rada VKontaktea i osnovne funkcije Print Screen. Da biste priložili sliku, najprije morate pritisnuti tipku PrtScr, koja prema zadanim postavkama kopira snimku zaslona u međuspremnik, a zatim Ctrl + V u prozoru poruke koju želite poslati.

Kako priložiti snimku zaslona

5. Kako filtrirati vijesti u streamu

Strukturirajte newsletter u kategorije za jednostavno pregledavanje. Možete čak i potpuno isključiti vijesti iz određenih izvora s kasete. Postavke za filtriranje postova na vrpci nalaze se u gornjem desnom kutu na početnoj stranici “VKontakte”.

Kako filtrirati vijesti u streamu

6. Kako premjestiti zapise u popisu pjesama

Slušanje glazbe na društvenoj mreži dostupno je samo na kartici Audio zapisi, ali i na bilo kojoj stranici usluge. Reprodukcija je putem mini playera pri vrhu stranice. Kada sastavljate popis pjesama, možete premjestiti pjesme na mjestima, a to neće utjecati na slijed pjesama u “Audio Records”.

Kako premjestiti zapise na popis za reprodukciju

7. Kako koristiti VKontakte

Roboti su automatizirani sugovornici osmišljeni za obavljanje određenih zadataka. Oni mogu prepoznati QR kodove, prevoditi tekstove, prepoznati glazbu snimanjem s mikrofona i učiniti desetke drugih korisnih stvari. Da biste otkrili cijeli niz usluga koje nudi bot, jednostavno unesite “bot” u pretraživanje grupe.

robota

A koje neobuzdane mogućnosti VKontakta koristite? Recite nam u komentarima.

Pročitajte također:

  • Kako preuzeti glazbu s VKontaktea →
  • Kako preuzeti videozapis s VKontaktea →
  • Kako izračunati lažne račune “VKontakte” →
  • 10 mitova o “VKontakte” i njihovoj izloženosti →
  • Kako vratiti stari dizajn “VKontakte” →