9 najboljih online foto urednika

Gotovo svi urednici fotografija s ovog popisa su besplatni, ali nude vrhunske usluge po razumnoj cijeni. Većina se temelji na Flash tehnologiji pa prije upotrebe provjerite podržava li vaš preglednik dodatak za Adobe Flash Player.

1. Pixlr

Pixlr je jedan od najfunkcionalnijih mrežnih urednika fotografija. Njegov sučelje podsjeća na Photoshop: ovdje se tu nalazi i glavna alatna traka i dodatne one s poviješću prethodnih akcija i popis slojeva.

U Pixlr postoje svi osnovni alati, uključujući funkcije odabira, popunjavanja, premještanja gradijenta, zamućivanja i transformacije slike. Urednik je dostupan na mnogim jezicima, uključujući ruski, tako da možete lako razumjeti njegove mogućnosti.

Kreirana slika može se spremiti u JPG, PNG, BMP, TIFF i druge formate na računalu.

Pixlr web stranica također ima pojednostavljenu verziju urednika – Pixlr Express. Sadrži manje alata i dizajniran je za lako i najbrže korekciju slika. Pixlr Expres možete obrezati fotografije, svjetlinu i kontrast promjena, primjenjuju svjetlosnim efektima, ostaviti oznaku smiješno font, dodati različite filtere, okviri, naljepnice i druge predmete.

Usput, značajke Pixlr Express povremeno se nadopunjuju novim naljepnicama, na primjer, u predmetu trenutnog odmora.

Stvarčice: bogat skup alata za uređivanje, jednostavno upravljanje, možete odabrati poluprofesionalni urednik ili jednostavan i prikladan za početnike.

kontra: dostupnost oglašavanja u besplatnoj verziji.

Pixlr →

2. Fotor

Korisničko sučelje uređivača za fotografije, jednostavno za korištenje, uključuje pet glavnih kategorija alata. Prva uključuje osnovne funkcije uređivanja: obrezivanje, rotirajući, mijenjanje veličine i tako dalje. Sljedeća kategorija su razni efekti, pomoću kojih možete snimati crno-bijele fotografije, premostiti bljeskove boja, sjaj, a ne samo.

Zatim tu su i funkcije retuširanja. Posebno će voljeti djevojke, jer im dopuštaju da privuče nove šminke, maskiraju nedostatke kože, poboljšavaju svoj ten, a čak i mijenjaju oblik. Sljedeće skupine alata koriste se za dodavanje teksta, okvira i naljepnica.

Nakon uređivanja možete spremiti fotografiju na računalo ili ga odmah objaviti na društvenim mrežama. Program također može stvoriti kolaže, čestitke i HDR slike.

Stvarčice: vrlo jednostavno sučelje, mnogi zanimljivi efekti, mogućnost brzog dijeljenja rezultata u društvenim mrežama.

kontra: potreba za plaćanjem dodatnog sadržaja; dostupnost oglašavanja u besplatnoj verziji.

Fotor →

3. PicMonkey

PicMonkey je online editor usredotočen na upotrebljivost. Možete prenijeti slike s Flickr, Dropbox, Facebook ili s računala i urediti ih pomoću različitih alata. PicMonkey olakšava obavljanje osnovne operacije korekcija boje za promjenu veličine, kao i nametnuti tekstura učinaka (oblaci, na primjer, ili prostora), a okvir oznake.

Dio Touch Up sadrži mnoge funkcije za stvaranje virtualne šminke. Uz PicMonkey možete stvoriti kolaže ili stvarati posjetnice, razglednice i pokrivače za društvene mreže pomoću određenih predložaka.

Prethodno, osnovne funkcije urednika bile su dostupne besplatno, sada možete spremiti rezultate rada tek nakon što se pretplatite. No, programeri nude sedmodnevno probno razdoblje, za koje nema potrebe platiti.

Stvarčice: veliki broj intuitivnih alata, koji su vrlo lako razumljivi.

kontra: nema besplatne verzije; nemogućnost uređivanja slika čija rezolucija premašuje 16 MP.

PicMonkey →

4. BeFunky

Unatoč činjenici da je oko prozora BeFunky neugodno vješanje oglašavanja, u svojoj zbirci ćete naći veliki broj efekata i tekstura. U početku, čak i vaše su oči razbacane i ne znate što će oplemeniti vašu fotografiju. Uz to, usluga nudi bogatu zbirku okvira, naljepnica i drugih ukrasnih elemenata. Istina, mnogi od njih su plaćeni – oni su označeni natpisom PLUS i dostupni su kao dio pretplate.

Osim funkcija urednika fotografija u BeFunky-u, postoje zasebni moduli za kreiranje kolaža i grafički dizajn.

Stvarčice: samo astronomski broj lijepih efekata i ukrasnih elemenata.

kontra: potreba za plaćanjem dodatnog sadržaja; dostupnost oglašavanja u besplatnoj verziji.

BeFunky →

5. Ribbet

Kao i gore navedeni urednici, Ribbet nudi alate za obrezivanje, rotaciju, korekciju boja i druge osnovne operacije s slikama. Pored njih u usluzi nalazit će se naljepnice, tekstualni alati i efekti. U usporedbi s drugim urednicima Ribbet objavio, osim velikog broja sezonskih dekorativnih elemenata, priurorchennyh da prazdnitsam i popularnih događaja. I lijepo dizajn sučelja.

Neki vrhunski alati i predmeti se otvaraju tek nakon registracije. Ali da biste deblokirali sve primitivne sadržaje, morate se pretplatiti.

Dodatni moduli Ribbet osmišljeni su za stvaranje kolaža, crtanje na čistom platnu i stvaranje razglednica. Možete ih koristiti ako funkcije uređivača fotografija nisu dovoljne za vas. Modul za kolaže ne može samo promijeniti oblik stanica, ali i uviti ih, pitajte ih određenu veličinu, promijeniti oblina okvira, da postavite pozadinu i automatski upload i preuzimanje sve slike dostupne u foto urednik.

Nakon uređivanja možete slati fotografije na Google+, Facebook, Flickr ili spremiti na svoje računalo.

Stvarčice: prikladno i lijepo dizajnirano sučelje; veliki broj sezonskih dekor elemenata.

kontra: nedostupnost mnogih funkcija bez registracije; treba platiti dodatni sadržaj; dostupnost oglašavanja u besplatnoj verziji.

Ribbet →

6. FotoFlexer

Otvaranje FotoFlexer stranice, vidjet ćete neimpozantan ali intuitivno sučelje sa svim standardnim instrumenata, efekata i postavki koje su prisutne u većini foto urednika. Osim toga, usluga sadrži mnoge elemente ukrasa i čak podržava animirane naljepnice. Dakle, pomoću FotoFlexera ne možete uređivati ​​samo statične slike, već i spremati slike u obliku alfa.

Jao, usluga je očito zastarjela, što utječe na brzinu rada i nedostatak nekih poznatih funkcija. Na primjer, možete slučajno zatvoriti stranicu i izgubiti posao, jer FotoFlexer ne upozorava na izlaz. Istodobno, razvojni programeri ne zahtijevaju od korisnika da se pretplate.

Stvarčice: jednostavno, intuitivno sučelje; besplatno.

kontra: zastarjel dizajn; niska brzina.

FotoFlexer →

7. LunaPic

Kao i FotoFlexer, LunaPic je još jedan stari urednik škola. S jedne strane nudi jedinstvene efekte i mogućnosti uređivanja. Na primjer, usluga ima mnogo funkcija za rad s animacijom i bojom. Zanimljivo je provesti povijest promjena: vidite popis sličica s učinkom svakog od njihovih akcija i može se vratiti na bilo koji od njih ili brzo otkazati sve.

S druge strane, svi čips se unose u staromodno sučelje s padajućim izbornicima.

Stvarčice: dostupnost jedinstvenih alata i učinaka; besplatno.

kontra: suvremeno sučelje; dostupnost oglašavanja.

LunaPic →

8. Sumo boja

Sumo Paint implementiran je u stilu Photoshopa s uobičajenom alatnom trakom i padajućim izbornikom. Na raspolaganju su vam alati za crtanje, dodavanje oblika, preobrazbu, zumiranje, korekciju boja i ostale akcije sa slikama. Implementirana podrška za filtre i slojeve. Ako ste vlasnik Photoshopa, Sumo Paint ćete shvatiti nekoliko minuta.

Međutim, vrlo mnogo funkcija dostupne su samo u verziji Pro, za koju morate platiti. U stvari, svaka stavka izbornika ima jednu slobodnu funkciju, ostatak se isplaćuje.

Stvarčice: prisutnost svih osnovnih i mnogih naprednih alata iz Photoshopa.

kontra: potreba za plaćanjem dodatnog sadržaja; dostupnost oglašavanja u besplatnoj verziji.

Sumo boja →

9. Avijacija

Aviary je stilski dizajniran urednik koji vješto kombinira napredno uređivanje i retuširanje s modnim ukrasnim funkcijama. Ako želite, možete pretvoriti neprepoznatljivosti Foto: ukloniti kožu unakaziti, izbjeljivanje zubi, podešavanje veličine i boje perseektivu. A ako želite ukrasiti snapshot za društvene medije, Aviary vam omogućuje da brzo dodate naljepnice, tekst i primijenite efekte.

Izdanja uređivanja dostupna su besplatno. No, ako želite upotrebljavati pohranu u oblaku, trebat će vam pretplata na Adobe račun i Creative Cloud.

Stvarčice: moderan dizajn sučelja; besplatno.

kontra: nije pronađeno.

Avijacija →