Glazba za raspoloženje: 5 usluga koje će vam pomoći da odaberete savršeni popis pjesama

VibesMood

glazba raspoloženja

Odaberite jednu od pet mogućih opcija: glazba za buđenje, opuštanje, oplakivanje, stvaranje romantične atmosfere ili poticanje energije. U svakoj kategoriji možete odabrati nekoliko popisa za reprodukciju, kako biste preciznije došli do pravog raspoloženja.

VibesMood →

Moodfuse

glazba raspoloženja

Ova usluga nudi najveći popis mogućih stavova i aktivnosti, tako da s popisa za reprodukciju nećete izgubiti. Na zaslonu se prikazuju videozapisi s YouTubea: ne samo da možete slušati glazbu, već i gledati isječak. Za one koji ne žele trpjeti s izborom, tu je čarobni gumb slučajan, koji izlaže slučajni popis za reprodukciju.

Moodfuse →

Yandeks.Radio

glazba za veselo raspoloženje

Na “Yandeks.Radio” možete odabrati pjesme ne samo žanr, već i ovisno o vašem raspoloženju ili zanimanju. Sustav uzima u obzir radnje korisnika (slušanje ili preskakanje pjesama, ocjene “voli” i “ne sviđa”) i na temelju tih informacija čini popis glazbenih postavki. Radio se prilagođava vama i vašem ukusu, a zatim emitira odgovarajuću glazbu.

Yandex.Radio →

InMood

vesela glazba za razveseljavanje

Jednostavno: u oblaku oznake odaberite raspoloženje, a usluga proizvodi popis za reprodukciju. Popisi za reprodukciju izrađuju sami korisnici, a nakon registracije također možete glasati, pratiti pjesme u raspoloženju ili ne. Možete dodati svoje omiljene pjesme. Osim toga, tijekom reprodukcije pjesme prikazuju se detaljne informacije o izvođaču i popis sličnih umjetnika.

InMood →

Best-Muzon.me

glazba raspoloženja

Ova stranica sadrži veliku kolekciju popisa pjesama: glazbu ruskih i stranih izvođača, instrumentalnih skladbi, glazbe različitih žanrova i različitih aktivnosti. Tu su i zbirke za raspoloženje: jutro, veselo, radno, romantično … Pjesme koje se sviđaju ne mogu samo slušati, već i preuzeti.

Best-Muzon.me →

A kakve usluge znate?