Integram će dodati Slack funkcionalnost u Telegram

Drugi dan besplatna usluga za organizaciju rada tvrtki i programera, Slack je najavio hakiranje, a dogodilo se u veljači 2015. Poznato je da su uljezi imali neovlašteni pristup bazi podataka korisnika oko četiri dana. Trenutačno je pristup njihovom sustavu već blokiran, ali za nekoga može postati ozbiljan argument za prebacivanje na provjeru autentičnosti s dva faktora ili na alternative koji traže alat za rješavanje sličnih problema.

U takvim okolnostima, oslobađanje Integrama pokazalo se vrlo korisnim. Zapravo, to je samo posebno programirani telegram korisnika-bot, koji morate dodati u chat svoje grupe. Nakon toga dobit ćete automatsku poruku s uputama i univerzalnom vezom za daljnju prilagodbu.

Integram do sada radi samo s GitHubom, BitBucketom i Trelloom. U budućnosti, programeri obećavaju da će implementirati podršku za više usluga treće strane. Za konfiguriranje iste slanja upozorenja na Telegram da su u Trello neke karte promijenjene ili su nove dodane, moguće je s dva klika.

Integram izdanje nije prošao nezapaženo i programeri telegram. Je li to slučajnost, ali istog dana je tvrtka predstavila ažuriranje beta verziju svog klijenta za OS X, koji je odlučio izdati poziv na chat kontakata u svom yuzerneym. Ako ažuriranje niste primili ili ne radi u svom klijentu, glasnika, kako bi dodali @integram, morat ćete prvo napraviti privatni dijalog i pisati tamo bilo koju poruku. Zauzvrat ćete dobiti kontakt podatke usluge koje želite prenijeti na svoj popis kontakata.

S jednim okom na redovite poboljšanja i inovacije, jednostavnost, praktičnost, funkciju pohrane u oblaku, mogućnost grupne razgovore i mnoge druge prednosti, u suradnji s Brzojav Integram lošiji Slack uglavnom broja podržanih usluga treće strane. U Integram je najavio otvaranje svog API, a zatim popis od njih sigurno će uskoro biti dopunjena novim imenima.

Telegram Web