Kako izbrisati sve svoje stare unose iz Facebooka

Prije svega, vrijedi vidjeti kako izgleda traka vaših postova i odlučiti koje bi zapise trebale biti skrivene ili izbrisane. Da biste to učinili, kliknite tri točkice pokraj gumba “Prikaz aktivnosti” i odaberite “Prikaži kao …”. U ovom načinu rada možete vidjeti kako se stranica prikazuje za prijatelje i sve ostale.

Kako izbrisati sve svoje stare unose iz Facebooka

Prikazivanje vaših zapisa za druge korisnike

Svaki post može se zasebno izbrisati i sakriti izravno na vrpci, ali u postavkama postoji točka za istovremeno skrivanje od znatiželjnih očiju svih prethodno objavljenih zapisa. Kliknite ikonu lokota na gornjoj ploči i odaberite “Pogledajte druge postavke”. Tako ćete se uključiti u postavke privatnosti, gdje možete primijeniti ograničenja vidljivosti na vrpci. Svi vaši stari unosi sada će biti vidljivi samo prijateljima.

Zatim odaberite stavku “Kronika i oznake” u izborniku s lijeve strane. U ovom odjeljku možete konfigurirati pristup i vidljivost svoje kronike, posebno obratite pozornost na prvu, četvrto, peto i sedmo stavke – prebacite se na “Prijatelji” ili “Samo ja”.

Najprikladnije je izbrisati i sakriti postove s trake u dnevniku aktivnosti (gumb “Prikaz aktivnosti”), gdje postoje filtri za pregledavanje samo vaših zapisa, likova ili postova u kojima ste označeni. Ako ne želite konfigurirati svaki post zasebno, možete upotrijebiti proširenje za Chrome, na primjer Facebook Post Manager.

Nakon instalacije proširenja, idite na zapisnik akcije, odaberite željeni filtar za snimanje i, bez pomicanja po stranici, pokrenite Post Manager. U postavkama proširenja možete odabrati godinu, mjesec i ključne riječi za skrivanje, otvoriti (Sakrij / Otkrijte) ili brisati postove (Izbriši postove) i Za razliku od oznaka u vašem streamu. Nakon izvršenja naredbe, samo ćete morati potvrditi odluku klikom na odgovarajući gumb (Potvrdi), koji se pojavio na vrhu ploče.

Upravitelj pošte za Facebook