Kako snimiti snimku zaslona cijele web stranice

Web Slike

Zaslon-ctrlq-org-screenshot-1476636241368

Da biste snimili snimku zaslona, ​​unesite naziv web mjesta i kliknite gumb Zaslon Hvatanje. Usluga funkcionira iznenađujuće brzo, au sekundi možete spremiti sliku u PNG formatu.

Web Slike →

Snimite cijelu stranicu

zaslona-capturefullpage-com-1476636310609

Ovo je jedna od najstarijih i najpoznatijih usluga za bilježenje stranica. To se, kako se ispostavilo, ne jamči njegov dobar posao. S adresama koje se nude za provjeru, usluga se vrlo polagano obrađivala, a neki su se pokazali previše teškim za njega.

Snimite cijelu stranicu →

 Snapito

zaslona-snapito-com-1476636345574

Ova je usluga dobra ne samo zato što se uspio nositi s najsloženijim i dugačkim stranicama, nego i niz dodatnih funkcija. Na primjer, možete preuzeti zaslon u Pinterestu jednim klikom, snimiti s odgodom, staviti vremensku oznaku na sliku i tako dalje.

Snapito →

 Thumbalizr

zaslona-www-thumbalizr-com-1476636590005

Ova usluga može obuhvatiti čitavu stranicu kao cjelinu i samo njegov vidljivi dio. Osim toga, Thumbalizr briše stranicu od oglašavanja i drugih suvišnih elemenata te pruža mogućnost odabira veličine slike.

Thumbalizr →

Nadam se da će vam jedna od usluga predstavljenih u anketi pomoći kada vam bude potrebna slika web stranice. Štoviše, te usluge mogu se koristiti i kao proxy poslužitelj za upoznavanje sa sadržajem stranica za koje ste zabranjeni pristup iz bilo kojeg razloga.