MergeFiles: online spajanje datoteka različitih formata u jedan dokument

Zamislite situaciju, zaljubili ste se u proljeće i diskretno propustili nekoliko predavanja. Pripremajući se za ispit, zamolili su kolege studente da odbace materijal koji nedostaje. I tako, duh jedinstva reagirao je i poslao vam jedno predavanje u formatu doc, drugi u pdf, a treći u jpg-u. Dobro, ali neugodno.

U ovom ćete članku naučiti spajanje nekoliko dokumenata različitih formata u jednu datoteku pomoću internetske usluge MergeFil.es. Skupljeni dokument lakše je pohranjivati, pretraživati, ispisivati ​​i slati. Mogućnosti usluge bit će korisne i za uredske radnike u organizaciji cirkulacije dokumenata.

Radite s uslugom

MergeFil.es nije bez blemishes, ali, u cjelini, to je koristan alat za rad. Nismo mogli pronaći informacije o ograničenju broja datoteka i njihovog volumena. Očigledno, sve se uklapa u okvir običnih svakodnevnih potreba. Ali popis podržanih formata sastoji se od PDF-a, MS Worda, MS PowerPointa, MS Excel-a, Slike, Html, txt.

Minimalistički dizajn usluge odmah predlaže skidanje datoteka za spajanje. No, možete ih odabrati samo iz jedne mape. Nije prikladan, ali još nema opcija.

MergeFil.es_main

Nakon što čekate da se datoteke prenesu na poslužitelj, vidjet ćete popis spojenih datoteka i njihovu veličinu u obliku tablice. U ovoj fazi imate mogućnost određivanja redoslijeda datoteka u zajedničkom dokumentu. Da, još uvijek postoji komprimirana sklopka za izlazne datoteke, ali nismo mogli dobiti pravi posao od njega.

MergeFil.es_work

Pro i kontra

Najpopularnija značajka MergeFil.es je stvaranje PDF datoteke. Naša usluga je hranjena najčešćih datoteka u svakodnevnoj uporabi: tekstualne dokumente Word i Notepad, sliku i isti PDF. Rezultat nije bio najbolji molim. Stvaranje zajedničke datoteke prošlo je brzo, ali slika se ispostavilo da je izrezana, a ćirilica iz Notepada bila je prikazana s abracadabrom.

U drugom eksperimentu promijenili smo orijentaciju slike s krajobraza u portret, a također dodijelili DOC kao izlazni format. Slika nije bila odsječena. PDF datoteka prepoznata je kao tekst i kao rezultat je uređena pomoću Worda.

nalazi

Naravno, prije nego što su čuda MergeFil.es još uvijek daleko. No, za brzo lijepljenje povezanih dokumenata, usluga je prilično dobra. Ne morate instalirati specijalizirani softver, sve je učinjeno na mreži. Preuzeti podaci privremeno se nalaze u usluzi za pohranu oblaka, postupno se uklanjaju i ne prenose u pogrešne ruke.

A koji su vaši dojmovi o radu s uslugom? Podijelite svoje mišljenje u komentarima.

MergeFil.es

Loading...