Μόνο δύο κλικ σας χωρίζουν από τα +200 GB στο OneDrive αποθήκευσης cloud

Η πρώτη ενέργεια έχει σχεδιαστεί για να σας ενθαρρύνει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση Bing. Η ευχαρίστηση είναι αμφίβολη, αλλά γι ‘αυτό η Microsoft θα σας δώσει επιπλέον εκατό gigabytes για μια περίοδο δύο ετών. Αρχικά, οι συμμετέχοντες υποχρεώθηκαν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Bing Rewards, το οποίο επίσης ενεργούσε μόνο για Αμερικανούς χρήστες.

OneDrive 5

Αλλά τότε κάτι πήγε στραβά ή οι όροι της δράσης άλλαξαν – δεν έχει σημασία. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι τώρα οποιοσδήποτε από οπουδήποτε μπορεί να λάβει ένα βραβείο απλά κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Φυσικά, πρέπει να έχετε έναν έγκυρο λογαριασμό Microsoft.

Η δεύτερη προσφορά αφορά χρήστες του Dropbox. Για να τα δελεάσουν στο πλευρό του cloud storage τους, η Microsoft τους προσφέρει επιπλέον 100 GB δωρεάν για ένα χρόνο. Αλλά όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την προσφορά θα πρέπει να αναλάβουν διάφορες ενέργειες.

1. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

OneDrive 1

2. Πατήστε το μπλε κουμπί. Θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού για το λογαριασμό Dropbox και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο σε αυτό το αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο.

OneDrive 3

3. Αποθηκεύστε το προτεινόμενο αρχείο, το οποίο αποτελεί οδηγό αναφοράς για τη συνεργασία με το OneDrive. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στη σελίδα υπηρεσιών της υπηρεσίας OneDrive, όπου μπορείτε να βεβαιωθείτε με τα μάτια σας ότι έχετε δωρεάν μπόνους gigabytes.

OneDrive 4

Προσωπικά, το πήρα, και έχω ένα επιπλέον έδρα και στις δύο προσφορές. Και κατάφερες;