4 τρόποι να βυθιστείτε στο τυχαίο διαδίκτυο

Το Διαδίκτυο από πολλές απόψεις είναι παρόμοιο με ένα σκούρο υδρομασάζ. Ο πυθμένας δεν είναι απολύτως ορατός, και αυτό που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια δεν είναι επίσης σαφές. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την προσπάθεια να αραιωθεί η συνηθισμένη κολύμβηση και να τρέξετε τα χέρια σας σε ένα νέο και ανεξερεύνητο. Τι θα τραβήξετε έξω – διάβολος της θάλασσας ή βυθισμένος θησαυρός – θα δείξει το χρόνο.

Από αυτό το άρθρο θα μάθετε για τέσσερις υπηρεσίες ιστού που σας στέλνουν τυχαία τις άγνωστες γωνιές του Διαδικτύου.

Ιστοσελίδα

Το δίκτυο είναι γεμάτο από μαύρα και ελαφρά σοκάκια. Πού θα σας ρίξει το RamondWebSite; Είναι δύσκολο να μαντέψεις. Η υπηρεσία ιστού δημιουργεί έναν τυχαίο σύνδεσμο σε μια ιστοσελίδα με απολύτως οποιοδήποτε θέμα και σκοπό.

RamdomWebSite
Αναρωτιέμαι τι είδους άτομο θα έχετε μετά το άνοιγμα ενός τυχαίου συνδέσμου

Οι συντάκτες της υπηρεσίας προσπαθούν να εξαιρέσουν σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο από την έκδοση, αν και δεν εγγυώνται 100% προστασία από αυτούς τους πόρους.

randomwebsite

Wikipedia

Σχετικά με το “Wikipedia” άκουσε ακόμα και τον πιο καυμένο dvechnik, που βασικά γνώση, σε οτιδήποτε. Τι μπορούμε να πούμε για ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν νέες πληροφορίες. Η Google αποτίει φόρο τιμής στη Wikipedia προβάλλοντας συνδέσμους προς τις σελίδες της σε ξεχωριστό μπλοκ ερωτήματος αναζήτησης. Ο αριθμός των άρθρων που δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη είναι δύσκολο να μετρηθεί, πόσο μάλλον να διαβάσετε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επεκτείνετε σταδιακά τους ορίζοντές σας.

Wikipedia
Το Wiki γνωρίζει τα πάντα

Οι προσεκτικοί αναγνώστες γνωρίζουν ότι στην αριστερή πλευρά της “Wikipedia” υπάρχει ένας ειδικός σύνδεσμος σε ένα τυχαίο άρθρο. Μια τυχαία μετάφραση σε μια νέα σελίδα απαντάται επίσης από τον συνδυασμό πλήκτρων Alt + Shift + X.

Τυχαίο άρθρο

Street View

Στο μυαλό του Google υπήρχαν πολλά θαυμάσια έργα, μεταξύ των οποίων είναι δύσκολο να περάσει κανείς από το “Street View”. Αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική υπηρεσία, επιτρέποντάς σας να προσγειωθείτε και να περπατήσετε μέσα από πολλούς άγνωστους δρόμους στα πιο απροσδόκητα σημεία της γης.

MapCrunch
Μην ξεχάσετε το κοστούμι, μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσετε

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, ο ιστότοπος MapCrunch σάς στέλνει σε τυχαία γεωγραφική τοποθεσία. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι το “Street View” επηρεάζει επίσης τα βάθη των ωκεανών.

MapCrunch

YouTube

Φυσικά, η μεγαλύτερη γεννήτρια της διαδικτυακής κίνησης δεν μπορούσε να μείνει μακριά. Η υπηρεσία RandomYouTube προωθεί τα βίντεο που σας συστήνουν και είναι δημοφιλής σε άλλους ανθρώπους.

randomyoutube
Μπορείτε να πιάσετε και παιχνίδια-σκοπευτές

Η βάση υπηρεσιών έχει περισσότερα από 300.000 βίντεο. Φυσικά, αυτό είναι μια ασήμαντη εικόνα για το γενικό υπόβαθρο του περιεχομένου του YouTube, αλλά δεν θα το ξανασκεφτείτε για πάντα.

randomyoutube

Σκοντάψατε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα; Μοιραστείτε το με όλους σε αυτά τα σχόλια.