Πώς να ανεβάσετε προστατευμένες φωτογραφίες από το Flickr

Πολύ συχνά, οι πιο όμορφες φωτογραφίες στο Flickr πνευματικά δικαιώματα από τον συγγραφέα, έτσι ώστε να μπορείτε ούτε να τους κρατήσει σε ένα γνώριμο τρόπο, νομικά ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε στο blog σας, ακόμα και σε σχέση με την αρχική πηγή. Φυσικά, βλέπετε τις εικόνες μόνο σε ένα μειωμένο ποσό με πλάτος 500 pixels. Και έτσι θέλετε περισσότερα! Θα σας ενημερώσουμε πώς να αποκτήσετε ό, τι θέλετε στο Flickr.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα μιας τέτοιας φωτογραφίας: δεν μπορείτε να το μεγεθύνετε. Επιπλέον, επιβάλλεται η καταιγίδα GettyImages, η οποία σας εμποδίζει να αποθηκεύσετε αυτή τη φωτογραφία τοπικά ή, και πάλι, να την αυξήσετε.

DSC02686 στο Flickr - Κοινή χρήση φωτογραφιών! .Jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Όταν GettyImages Φωτογραφία επιβληθεί ξόρκι, το οποίο εμποδίζει να σώσει τον εαυτό σας αυτή την εικόνα σε τοπικό επίπεδο ή, πάλι, να αυξηθεί – δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με αυτό που περιγράφεται.

βατόμουρο στρώμα βαμβακιού στο Flickr - Κοινή χρήση φωτογραφιών! .jpg

Στη συνέχεια, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της φωτογραφίας, για παράδειγμα, http://www.flickr.com/photos/junku/2520432213 σε μορφή στα http://bighugelabs.com/onblack.php και πατήστε Enter.

Έτσι, θα έχετε μια μεγιστοποιημένη φωτογραφία, δηλαδή το ποσό που έχει ανεβάσει ο δημιουργός.

Bon appetit 🙂

Ευχαριστώ για τη συμβουλή @ArialBlack.

Loading...