Το Integram θα προσθέσει τη λειτουργία Slack στο Telegram

Την άλλη μέρα μια δωρεάν υπηρεσία για την οργάνωση της εργασίας των εταιρειών και των προγραμματιστών, Slack ανακοίνωσε μια πειρατεία, η οποία έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2015. Είναι γνωστό ότι οι εισβολείς είχαν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων χρηστών για περίπου τέσσερις ημέρες. Προς το παρόν, η πρόσβασή τους στο σύστημα είναι ήδη κλειδωμένη, αλλά για κάποιους μπορεί να είναι ένα σοβαρό επιχείρημα για τη μετάβαση στη ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων ή να βρείτε εναλλακτικές λύσεις, όταν επιλέγουν ένα εργαλείο για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απελευθέρωση του Integram αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς ένα ειδικά προγραμματισμένο user-bot Telegram, το οποίο πρέπει να προσθέσετε στη συνομιλία της ομάδας σας. Μετά από αυτό, θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα με οδηγίες και έναν καθολικό σύνδεσμο για περαιτέρω προσαρμογή.

Το Integram μέχρι στιγμής λειτουργεί μόνο με τα GitHub, BitBucket και Trello. Στο μέλλον, οι προγραμματιστές υπόσχονται να εφαρμόσουν υποστήριξη για περισσότερες υπηρεσίες τρίτων. Για να ρυθμίσετε την ίδια αποστολή ειδοποιήσεων στο Τηλεγράφημα ότι στο Trello έχουν αλλάξει ορισμένες κάρτες ή έχουν προστεθεί νέες, είναι δυνατή με δύο κλικ.

Η απελευθέρωση του Integram δεν πέρασε απαρατήρητη από τους προγραμματιστές του Telegram. Σύμπτωση, αλλά την ίδια ημέρα η εταιρεία υπέβαλε μια ενημέρωση για την beta έκδοση του πελάτη της για OS X, η οποία λύνεται το πρόβλημα της πρόσκλησης επαφών στη συνομιλία του χρήστη. Εάν η ενημέρωση δεν έχετε λάβει ή δεν λειτουργεί σε πελάτη σας, messenger, για να προσθέσετε @integram, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό διάλογο και να γράψετε εκεί κανένα μήνυμα. Σε απάντηση θα λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας της υπηρεσίας που πρέπει να μεταφέρετε στη λίστα επαφών σας.

Με το βλέμμα στραμμένο στην τακτική βελτιώσεις και καινοτομίες, την απλότητα, την άνεση, τη λειτουργία της αποθήκευσης σύννεφο, τη δυνατότητα ομαδικές συζητήσεις και πολλά άλλα πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με την κατώτερη Slack Τηλεγράφημα Integram κυρίως τον αριθμό των υποστηριζόμενων υπηρεσιών από τρίτους. Η Integram ανακοίνωσε ήδη το άνοιγμα του API, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα θα συμπληρωθεί ο κατάλογός τους με νέα ονόματα.

Τηλεγράφημα Ιστού