Το WhatsApp θα λάβει τη λειτουργία παρακολούθησης συνομιλητών

Ο δημοφιλής Instant Messenger WhatsApp αυξάνεται σταδιακά με νέα και νέα χαρακτηριστικά. Στην τελευταία ενημέρωση, οι προγραμματιστές της εφαρμογής πρόσθεσαν τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων χωρίς σύνδεση στο Internet και τώρα σκέφτονται σοβαρά τη δυνατότητα παρακολούθησης της τρέχουσας θέσης των χρηστών.

Η ουσία της καινοτομίας, η οποία τώρα δοκιμάζεται ενεργά από προγραμματιστές κινητών πελατών, είναι η παρακολούθηση της θέσης των συμμετεχόντων στην ομαδική συζήτηση. Έχοντας ανοίξει την κάρτα επαφής, μπορείτε να μάθετε σε λειτουργία πραγματικού χρόνου, όπου είναι ο συνομιλητής.

WhatsApp: εντοπισμός θέσης

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία στις ρυθμίσεις (από προεπιλογή, η ενεργή παρακολούθηση θέσης είναι απενεργοποιημένη). Στο ίδιο σημείο, ρυθμίζεται επίσης το διάστημα για την ενημέρωση της τρέχουσας γεωγραφικής θέσης.

Πιθανότατα, θα δούμε την ενσωμάτωση της νέας λειτουργίας στην πλησιέστερη ενημερωμένη έκδοση. Για τους χρήστες Android, πρόκειται για πελάτη με έκδοση 2.16.399. για τους ιδιοκτήτες iPhone – 2.17.3.29.

Loading...