5 önszabályozó szabály az Instagramban

Mindannyian régóta nem igazolható nárciszok. Napjainkban a nárcizmus és az önarckép megosztásának vágya minden ismerős társasággal nem okoz zavart és hibás. De legalább bölcsen kell tennünk. Végül is a hashtag # i, # SELFI, # samseby, # self-photo, #me, #selfie túlságosan túl soknak tűnt, és az Instagram gyakran emlékeztet valamilyen iskolai versenyre: “Ki van hűvösebb”.

1. Felejtse el az Selfie-t, ha 21 évesnél fiatalabb

Miért pontosan 21 év? Ez a többségi kor az Egyesült Államokban. És az Instagram esetében Amerikában trendkészletként működik.

Ezért ha 21 évesnél idősebb vagy, akkor túl öreg ahhoz, hogy önportrékot használhassak a husky összegyűjtésére és a hírekről. Új fodrász? Csodálatos! Új szemüveg? Közvetlenül a stúdióba! Unwhitched bajusz? Határozottan postán! Te is? Hagyja a tinédzsereknek és helyezze a kamerát!

A szabály alól kivételt képeznek a feshen bloggerek, modellek és mindazok, akik megjelenésük révén megélnek.

2. Jó aláírásokat készít a selfie-k számára

Soha ne írj valami hasonlóat:

  • Boring (unatkozik).
  • Tanulmányok (Tanulás).
  • Ideje aludni (készen áll az ágyra).
  • Jó reggelt! (Jó reggelt!)
  • Edzés (ütés az edzőteremben).
  • Keményebben dolgozni, keményebbé válni (keményen dolgozni, keményen játszani).

Ha nem megy a részletekbe, csak kérdezd meg magadtól: “Mit csinálna Kim Kardashian?” És az ellenkezője.

3. Hozzon létre önarcképeket ésszerű határokon belül

Selfi mint fizetés: a legtöbbet csak havonta kétszer adják ki (előleg + egyenleg). Nem felejtette el, hogy a felhasználó profiljában a fotók csak tizenkét négyzetes előnézeti rácsként jelennek meg? Tehát közülük nem lehet több, mint kettő önzője.

4. Ne nézel hülye

Nincsenek ajkak a fogakkal. Nincs ironikus “Minden pussies”. Nincs olyan fénykép, ahol állítólag alszol. A gyerekek nem sírtak a háttérben. Ha nem tesz eleget ezeknek a feltételeknek, a barátai mindenkinek jogában áll nevetni.

5. Légy őszinte

Bizonyítsuk be, hogy valódi érzelmeik nem tiltottak. Őszintén el kell ismerned, hogy valóban a képeddel akarsz mondani. Például egy póló nélküli fotóra, az aláírás: “Nézd meg a felfújt sajtóim, srácok” sokkal jobban illeszkednek, mint “LOL, van egy koszos tükör a fürdőszobámban”. Légy őszinte. Az igazat megvallva nem rossz.

Olvassa el:

  • Hogyan készítsünk öngyilkosságokat, amelyek nem csak Önnek tetszenek
  • Miért SELFI nem a nárcizmus jele?
  • 40 Instagram szűrők és azok jobb alkalmazása →