Az Integram hozzáadja a Funkcionális funkciót a Telegramhoz

A másik napon egy ingyenes szolgáltatás a vállalatok és a fejlesztők munkájának megszervezésére, a Slack bejelentette a hackerelést, amely 2015 februárjában jelent meg. Ismeretes, hogy a betolakodók jogosulatlan hozzáférést kaptak a felhasználók adatbázisához körülbelül négy napig. Jelenleg a rendszerhez való hozzáférés már blokkolt, de valakinek komoly érvévé válhat a kétfaktoros hitelesítésre való áttérés vagy alternatív megoldások keresésére, amelyek hasonló problémák megoldására szolgálnak.

Ilyen körülmények között az Integram kiadása nagyon hasznosnak bizonyult. Valójában ez csak egy speciálisan programozott felhasználó-bot Telegram, amelyet hozzá kell adnia a csoport csevegéséhez. Ezt követően automatikus utasítást fog kapni az utasításokkal és egy univerzális linkkel a további testreszabáshoz.

Az Integram eddig csak GitHub, BitBucket és Trello segítségével működik. A jövőben a fejlesztők megígérik, hogy támogatják a több harmadik féltől származó szolgáltatásokat. Ugyanazt a figyelmeztető üzenetküldést beállíthatja a Telegramra, hogy a Trello néhány kártya megváltozott, vagy újakat adtak hozzá, két kattintással lehetséges.

Az Integram kiadása a Telegram fejlesztői számára nem észrevehető. Véletlen, de ugyanazon a napon a vállalat frissítést nyújtott be az OS X operációs rendszerhez készült ügyfél bétaverziójához, amely megoldotta a kapcsolattartók meghívására felkínált felhasználói problémát. Ha azonban még nem kapta meg a frissítést, vagy ha ez a funkció nem működik a hírcsatornában, akkor az @integram hozzáadásához először létre kell hoznia egy privát párbeszédpanelt, és meg kell írnia az üzeneteket. Válaszként megkapja a szolgáltatás elérhetőségét, amelyet át kell adnia a kapcsolattartó listájára.

A rendszeres fejlesztések és újítások, az egyszerűség, a kényelem, a felhő tárolási funkció, a csoportos csevegési lehetőségek és számos más előny, a Telegram az Integrammal együttesen alacsonyabb a Llacknél, elsősorban a támogatott külső szolgáltatók számánál. Az Integram már bejelentette API-jának nyitottságát, ami azt jelenti, hogy listáját hamarosan új nevekkel egészítik ki.

Telegram web

Loading...