Codemonkey – izgalmas tanulás programozás gyermekeknek

Minden szülő nagyon jól tudja, milyen nehéz lebontani a gyerekeket a játékból, és lefoglalni őket leckéért. Különösen, ha valami unalmasnak és bonyolultnak kell tanulnia, például programozással. Azonban a webhely alkotói CodeMonkey úgy döntött, közelíti meg a tanulási folyamatot a jobb oldalon, és izgalmas játékgá változtatja. Az ilyen programozásból nehéz lesz csak a gyermekek, de még a szüleik elszakadni.

CodeMonkey – ez egy egyszerű online játék, amelynek során a gyerekek megismerhetik a programozás alapjait. Az egész folyamat külön szintekre tagolódik, és nem valószínű, hogy mindegyiknek több mint néhány percet kell átadnia. Bármikor megszakíthatja a részt (az előrehaladás mentése), vagy visszaléphet néhány lépéssel.

CodeMonkey szintek

A játék során a gyereknek kezelnie kell egy kis majmot, amely körbejárja a játékteret és összegyűjti a banánt. Ehhez a játékosnak komplett láncot kell létrehoznia a megfelelő szövegmezőben, majd futtatni őket a végrehajtáshoz. Mindegyik szinten tippeket kapnak, így az alacsonyabb osztályok iskoláinak is képesek lesznek megbirkózni a feladattal. Ráadásul a szolgáltatás oroszul, és a feladatok nagyon fokozatosan növelik összetettségüket. Minden nagyon egyszerű művelettel kezdődik, de akkor a gyerek meg fogja tanulni, hogy nagyon bonyolult algoritmusokat készítsen.

CodeMonkey programozás

Összességében ez az online tanfolyam nagyon jó példa arra, hogy az összetett dolgok tanulmányozása izgalmas és izgalmas lehet. Javasoljuk, hogy a CodeMonkey-t a gyermeke számára mutassa be.

CodeMonkey