Hogyan készítsünk egy “élő” képet a Gif-szolgáltatás használatával?

A Gifs szolgáltatás fő célja GIF formátumú képek készítése a YouTube szolgáltatás bármely videójából. Ez az, ahol felkértek arra, hogy keressenek egy olyan videószekvenciát, amely a legmegfelelőbb a szöveg szemléltetéséhez. Tekintettel a YouTube-on tárolt nagy mennyiségű anyagra, könnyen elvégezheti. Például a L’Impératrice zenekar vicces klipjét választottuk.

https://gifs.com/

Először is be kell írnia egy speciális mezőbe a YouTube-oldal címét, amely a kívánt videót tartalmazza. Közvetlenül ezután megnyílik egy egyszerű szerkesztő, ahol csak meg kell adnia az animáció kezdőpontját és annak végét az idővonalon. Az összes módosítás megjelenik az előnézeti ablakban, így könnyen felmérheti az animáció jövőbeli nézetét.

Ezután kattintson a GIF létrehozása gombra, és a szolgáltatás animált képet hoz létre számunkra. Érdekes, hogy tovább kínálunk felajánlani, hogy ezt a képet az Ön adatainak a közösségi hálózatok valamelyikében lévő webhelyének vagy fiókjának címeként csatolják. Ez az információ akkor jelenik meg, ha a kurzort a kép fölé húzza, amikor a lejátszóban a szolgáltatás nyújtja. Ez segít abban, hogy megszilárdítsa szerzőit és további látogatókat vonzzon, ha a kép népszerűvé válik és “kéz a kézben jár”.

A kész animációkat a közösségi hálózatokban lehet megosztani, vagy elhelyezni a webhelyen a javasolt kód használatával. Lehetőség van arra is, hogy a fájlokat GIF formátumban mentse a számítógépre, de ebben az esetben egy egyszerű hifat kapsz, anélkül, hogy további funkciókat adnál meg a Gif webhelyén.

Loading...