Hogyan készítsünk professzionális webhelyeket egyetlen kódsorozat írása nélkül? Webydo!

Ma, a “Hogyan készítsünk weboldalt” cím alatt, az Lifehacker egy teljesen egyedülálló webes szolgáltatásról fog beszélni. Ez egy innovatív dolog, amely máris megváltoztatja a professzionális webhelyek fejlesztési ágazatát komoly vállalatok számára. Ha megpróbálja tömöríteni a szolgáltatás összes funkcióját egy rövid definícióra, akkor valami olyasmit fog kapni, mint “a kód többé nem szükséges”. Mindazonáltal mindent rendben.

Egy kis történelem és statisztika

A szakmai súlyos helyszínek kialakítása nem változott a kilencvenes évek óta. A drága és nehéz folyamat, amely csak a szakemberek számára elérhető, új szolgáltatási osztályt hozott létre – olyan vizuális webhelyek tervezői, amelyek olyan előre definiált sablonokon alapulnak, amelyek nem igényelnek tervezési és programozási készségeket. Ilyen “csináld magad” a rajongók számára.

Úgy volt, hogy segítse azokat, akiknek szükségük van egy egyszerű weboldal nélkül a harangok és a síp, ez csak a statisztikák azt mutatják, hogy csak 2% -án a következő tervezők élt egészen a színpad teljes működését. Komoly üzleti ügyekben ez egyáltalán nem megy.

16

Időközben a szakmai oldalak fejlesztése alapvetően nem változott – csak változást jelent. A Photoshop és egyéb eszközök új verziói jönnek ki, de a régi “jó tervezőtől és okos programozóktól” szükséges, nem lehetett elhagyni. Ennek bizonyítása lehet az Interneten található helyek százaléka (az USA piacáról származó adatok). Az összes hely 74% -a régi módban, így a tandem tervező + programozó.

13

785 millió helyszínt, több mint 20 milliárd dollárt – és ez csak a webdesign iparág amerikai szektorában van.

12

És a cégek fele még mindig nem rendelkezik internetes oldalon. Általában hatalmas a munkalehetőség, ez csak a probléma. A professzionális weboldal fejlesztésének költségeinek 70% -a megy a programozó munkájához, és csak 30% – a tervezéshez.

15

Ideje mindent megváltoztatni

Igazából itt kezdődik a forradalom. Képzeld el, hogy egy programozó már nem szükséges létrehozni egy weboldalt. Csak egy tervezőre van szükség. Jó tervező, aki hűvös dolgokat vonz.

1

A Webydo mit tehet

Most minden munkáját elvégezte a Webydo – a platform végre a szakmai környezetet, és gyakorlatilag egyáltalán nem rosszabb, az Adobe termékek és a túlnyomó többsége az egységes népszerű eszközt a profik. Ez fájdalom nélkül és nagyon gyorsan átkapcsolhat a jelenlegi szoftverből.

6

És akkor kezdődik a mágia. A tervező mozgásban lévő munkája munkahelyévé válik. Ez a webhely már rendelkezik CMS-koi-val, barátságos az összes jelenlegi böngészővel és tökéletesen alkalmazkodik az okostelefonok és táblagépek mobilképernyőjéhez.

7

Különös vonzerő az, hogy a munkakörnyezet nemcsak átképzést igényel, hanem a lehető legegyértelműbb. A munka megkezdéséhez nem kell kitöltenie a hosszú regisztrációs űrlapokat – elegendő e-mail és név van. Minden, elkezdheti dolgozni.

Mi a teendő a tervezésekor? Magunk választjuk magunkat. A tervezésre és a struktúrára összpontosíthat. Ha van egy komplex kész koncepció, akkor a kezdetektől fogva lehet kezdeni.

5

A megjelenésről nem kell mondanunk: számunkra screenshotokat fog készíteni. A Masters Photoshop, az InDesign és a hasonló designhálós munkahegyek azonnal érezni fogják az eredeti és fájdalmasan ismert menüket és eszközöket. A jelenlegi amatőr tervezők egyike sem képes ilyen rugalmasságot és lehetőségeket biztosítani.

2

3

4

Érdemes megjegyezni, hogy egy weboldal létrehozásakor a tervezőnek teljes ellenőrzése és látása van a köztes és a végső eredményekről. Egyetlen felületről a webhelyre láthatja mind a tartalomkezelő szemét, mind a rendes látogató szemszögéből nézve.

Kinek? Üzleti célokra!

Amikor ezt az anyagot olvassuk, felmerülhet a kérdés: így ki hozta létre ezt a platformot? A válasz valójában nyilvánvaló. A Webydo üzleti célokra készült. Nem csak a szolgáltatás bejáratának kellően magas küszöbére vonatkozik. Minden belső szerviz chip meg van élesítve, hogy professzionális szolgáltatásokat nyújtson az üzleti vállalkozások között.

  • Nyilvánvaló, hogy nincs komoly cég, amely tolerálja a márka jelenlétét a honlapján. A Webydo segítségével teljesen eltávolíthatja nevét a késztermékről.
  • Ha arról beszélünk, hogy az ügyfelek egy webhelyet dolgoznak ki, akkor a számlázáshoz megfelelő pénzeszközökre van szükségünk. Itt a rendszert varrják be a számlázási rendszerbe az ügyfélnek.
  • A tervezők gyakran szorosan együttműködnek az ügyfelekkel – egy közös ötletbörze ötleteket és javaslatokat kétirányú bevezetésével. A Webydo lehetővé teszi, hogy beillessze az ügyfél munkájába, ugyanakkor megfosztja a lehetőséget, hogy elakadjon vagy megszakítsa a webhelyet. A tervező maga határozza meg az ügyfél által szerkesztett területeket és elemeket. A weboldalak megteremtésére összpontosítva a Webydo egyidejűleg végrehajtja a memória egyik legfejlettebb CMS-jét.

Árjegyzék

Ha a felülvizsgálat során a “professzionális tervezés” és a “kód nem szükséges” kifejezést használja, Ön önkéntelenül az olvasó elméjében megteremti azt az elképzelést, hogy a leírt termék több ezer dollárba kerül. Azonban, nézd meg a díjakat maguk.

  • A Webydo aldomain 15 oldalas és gigabájtos tárhelyén tárolt webhely – ingyen. Nincs korlátozás a forgalomra és a webhelyek számára.
  • Fizetett emeltdíjas azzal a képességgel, hogy csatolja a helyszínen a domain, dupla tárolási térfogat és felvonó ugyanakkor korlátot oldal kerül $ 9.90 / hó, ha fizet hat hónap, és $ 7.90 egy éves előfizetés. Az ár már tartalmazza a weboldalt a felhőalapú Webydo adatközpontban.

Hátrányok pluses

A platform hátránya az előző szakaszból következik. A Webydo nem adja fel a létrehozott oldalakat, tehát nem teszi lehetővé a saját házhoz való helyezést. Bizonyos esetekben ez probléma lehet, azonban a “natív” tárhely minősége miatt meggyőzheti az ügyfelet egy ilyen megoldás előnyeiről. Sőt, sok ügyfél csak boldog, hogy megkönnyebbült a fejfájás a választott a fogadó szolgáltató.

Ha általánosan megítélni, csak egy tény, hogy olyan webes platformot tartalmaz, amely nem rosszabb a professzionális tervezőeszközök lehetőségeinél, a Webydo-t már sokkal magasabbra emeli, mint a meglévő szolgáltatások. Lehetséges anélkül, hogy a kódot, hogy a nyomtatás minőségét, komoly helyszínen, hogy működik minden böngészőben és mobileszközökön – Örömteli tény bármilyen designer, főleg, ha nem fizetnek érte egy fillért sem.

Webydo

Loading...