Panorámák közzététele az Instagramban

Egy panorámafotó letöltése az Instagramban egyszerű. Létrehozhat Instagram rekordot több, egymásba menő fotóval. Olyan lesz, mint ez.

Panorámaképek az Instagramban nem különböznek a több képből álló rendes feljegyzésektől. Kézzel vagy mobilalkalmazásokkal végezhetők el. Itt van, hogyan kell csinálni.

A panoráma manuális előkészítése

  1. Készítsen egy panorámaképet. A legtöbb modern okostelefon és kamera képes erre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ahhoz, hogy egy panorámafotó nagyon jó legyen, szükség lehet egy állványra.
  2. Nyissa meg a képet bármely képszerkesztőben. Használhatja a professzionális megoldásokat, például a Photoshopot, a Lightroomot és azok alternatíváit, vagy a Lightroom Mobile-ot vagy bármilyen más grafikus szerkesztőt. A szerkesztőnek csak a képdarabok kivágására van szüksége.
  3. A fénykép vágó eszközzel vágja a fényképet a kívánt arányokhoz. Ha azt szeretné, hogy a panoráma három részből álljon, akkor a fénykép aránya 3: 1. A hat részből álló panorámaképnek 6: 1 arányúnak kell lennie, és így tovább. Ne feledje, hogy több tíz négyzetet nem helyez be az egyik pano Instagramba.
  4. Vágja le a kapott képet több, azonos méretű négyzetre. Ezt teheti meg a képszerkesztőben vagy az egyik szolgáltatás használatával:
  • Griddrawingtool.com;
  • Imgonline.com.
  1. Több képet kap ugyanolyan arányban. Most küldje el őket telefonjára, hogy letöltse őket a kívánt sorrendben az Instagramban. Vagy feltölthet fényképeket közvetlenül a számítógépéről a webhely mobil verzióján keresztül. Panorámakép készítéséhez balról jobbra kell elhelyeznie a fényképeket, így a fotó bal szélső része az első, a jobb szélső pedig az utolsó.

A panoráma automatikus betöltése

Az Instagram panorámaképének elkészítéséhez használhat olyan alkalmazásokat, mint a Swipeable for iOS és az InSwipe for Android. Szabadok, és velük együtt nem kell aggódnia a grafikai szerkesztőknél.

Csúsztatható

Az iOS alkalmazás lehetővé teszi, hogy panoráma, sőt, akár 360 fokos körvonalú fotókat készítsen az Instagram számára. Csak válasszon ki egy panorámaképet, és az alkalmazás szétválasztja a négyzet szegmenseket, és alkalmazza a szükséges szűrőket.

InSwipe

Működik az Android-on és hasonló funkciókkal rendelkezik – tökéletes panoráma van az Instagram számára. A képek átméretezhetők vagy átméretezhetők. A panoráma méretéhez igazodó rács lehetővé teszi, hogy a képeket pontosan a megfelelő helyeken vágja le.

Panorámaképek az Instagramban nagyon látványosnak tűnnek. Ezenkívül a mobilalkalmazásokban a pillanatfelvétel pillanatfelvétele egy rekordban meglehetősen sima, ezért több kép egy egésznek tűnik.

Loading...