PhotoMania – gyönyörű effektusok online generációja fotói számára

Azokban a napokban, amikor a fényképek szerkesztése és művészi feldolgozása olyan szakemberek körének szűkössége volt, akik ismerik a Photoshop varázsát, visszavonhatatlanul telt el. Ma, ami csak a közelmúltban igényelte a feldolgozás hosszú óráját egy grafikus szerkesztőben, egyetlen kattintással, vagy egy online webes szolgáltatással történik. Jó példa erre egy “egy gombos” kezelő a szolgáltatás PhotoMania, amely még a legegyszerűbb keretből is hatékony műalkotást eredményez.

A szolgáltatás leírása csak néhány mondatban vehető igénybe. Nincs regisztráció, nincs képzés, csak feltölt egy fotót a lemezedről vagy a Facebook-ból, és elkezdi a kísérleteket.

PhotoMania

A bal panelen a kategóriák kiválasztására szolgáló gombok találhatók. Négy közülük – művészi, móka, kártyák, Karácsony. Az egyes kategóriákban számos előre definiált szűrő és effekt van, amelyek között mozoghat. A megfelelő módosítások azonnal megjelennek a feltöltött fotókon. Lehetőségek a PhotoMania számára – hatalmas szám. Erős ötlet ezekről, amiket az alábbi illusztrációból kaphat.

PhotoMania

Itt nem csak az a-la instagram különböző szűrőket alkalmazhatja, hanem teljesen eredeti kereteket, kollázsokat, montázsokat és így tovább. Bár nincsenek beállításaik, sokan közülük biztosan talál valamit a kedvére.

PhotoMania

Az eredeti és a módosított kép összehasonlításához a nézetablakot két részre oszthatja. A kész kép letöltésre kerül a számítógépére, vagy a közösségi hálózatokban lapozik.

Online szerkesztő PhotoMania kiváló lehetőséget nyújt számunkra olyan látványos, vicces, szokatlan grafikák készítéséhez, amelyek képességei alapján olyan gyorsan és minőségi szempontból, hogy sok “felnőtt” grafikus szerkesztő csak irigylem. Igen, nem csavarhatja le a vezérlőket, és mozgathatja a csúszkákat, de nem mindegyik szükséges. Néha csak szüksége van egy eredményre.

PhotoMania

Loading...