Skore – szolgáltatás linkek és dokumentumok tárolására és megosztására

Számos szolgáltatás létezik az interneten, amely lehetővé teszi különböző típusú tartalmak tárolását. A fájlokat kényelmesen feltöltik a Dropboxba, a képeket logikusan a Pinterestben tartják, a YouTube a videó, és az Evernote az egyik legjobb jegyzetekkel. A probléma az, hogy a szolgáltatások közötti váltás minden alkalommal rontja a problémákat.

A Skore lehetővé teszi az adatok tárolását szinte minden népszerű szolgáltatásból, valamint felhasználói fájlokból, dokumentumokból és videókból. Integrálhat olyan platformokkal, mint például a YouTube, a Laza, a Google Drive, a Dropbox és a SlideShare, és az intuitív kezelőfelületen bemutatja azokat.

De e szolgáltatás legfontosabb előnye a csapatmunka eszközeinek elérhetősége. Kollégáival elérhető linkeket, fájlokat és dokumentumokat készíthet, amelyek után egyenlő bánásmódban részesülhetnek veled, és részt vehetnek az általános csevegésben is. Ez lehetővé teszi, hogy a Skore használjon belső adatbázis létrehozását egy kis cégnél vagy egy projekten dolgozó külön csoporton belül.

Skore részvény

Tartalom hozzáadása a Skore szolgáltatás adatbázisához, van egy kiterjesztés a Google Chrome böngészőhöz. Használhatja a szolgáltatást ingyen (bizonyos korlátozásokkal) vagy díj ellenében. Az utóbbi esetben minden felhasználónak havonta 2 dollárt kell fizetnie.

Skore →