Σταθμός – ένα ενιαίο χώρο εργασίας με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές

Ο σταθμός είναι μια εφαρμογή γραφείου που έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύει από την ανάγκη να ανοίξετε πολλά προγράμματα και καρτέλες προγράμματος περιήγησης κάθε φορά που χρειάζεται να εργαστείτε. Συνδεθείτε στην υπηρεσία με το Λογαριασμό σας Google, προσθέστε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στα αριστερά και κάθε πρωί θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα σωστά κλικ του ποντικιού.

Εφαρμογές που μπορούν να συνδεθούν, πάνω από 300, και η λίστα συμπληρώνεται εβδομαδιαίως. Διακρίνονται σε κατηγορίες όπως “Οικονομικά”, “Διοίκηση”, “Επικοινωνίες” και “Εργαλεία για προγραμματιστές” – συνολικά 16 τμήματα. Υπάρχουν και δημοφιλείς υπηρεσίες, και όχι πολύ. Για τον εαυτό μου, βρήκα το Google Drive, τους Χάρτες Google, Feedly, Telegram, Discord, Inbox, Todoist και Trello – σχεδόν ό, τι χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

Οι εφαρμογές εκτελούνται απευθείας στο περιβάλλον του Σταθμού – δηλαδή είναι διαθέσιμες σε ένα παράθυρο. Στο επάνω αριστερό μέρος βρίσκεται μια αναζήτηση, μέσω της οποίας μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε σε οποιαδήποτε από τις προστιθέμενες υπηρεσίες.

Στην κάτω αριστερή γωνία κάτω από το ειδικό εικονίδιο, αποκρύπτονται οι ειδοποιήσεις όλων των συνδεδεμένων εφαρμογών. Στο ίδιο σημείο – η λειτουργία “Focus”. Επιλέγετε το διάστημα από 20 λεπτά σε 24 ώρες και αρχίζετε να εργάζεστε σκληρά – αυτή τη στιγμή δεν θα ενοχληθείτε από καμία ειδοποίηση.

Ο Σταθμός είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο σε Windows και MacOS.

Λήψη σταθμού →